ALK  dsc5373 unieke gebogen trap op maat web 2

Ontwerpers en makers van
your stairs

Exclusieve trappen op maat

Een trap is veel meer dan een praktisch element in huis. Het is ook een blikvanger die de ruimte domineert. Vaak is de trap het eerste dat mensen zien als ze een huis binnenkomen. Altivello maakt daarom sfeervolle trappen van uitzonderlijke klasse. Veilig, praktisch én mooi. Unieke stijliconen om dagelijks van te genieten. Jaarlijks maken we zo’n 200 trappen op maat. En elke trap is uniek.

100% maatwerk uit eigen atelier

Niets mooier dan een gepersonaliseerde trap die we volledig op maat voor u maken in ons atelier. Het karaktervolle hout, de sierlijke vormen, de stijlvolle leuning. Het gaat om veel ambachtelijk handwerk met veel zagen, schaven en schuren. Omdat elke trap anders is, kan dat niet even worden gedaan door machines. De uitstraling van een handgemaakte trap is ongeëvenaard.

Type trap, houtsoort en leuning

Een trap uitzoeken begint bij het type trap. Er is veel keuze. Kies bijvoorbeeld voor een bloktrap, Z-trap, zigzagtrap, wenteltrap, draaitrap, kwarttrap of rechte trap. Vervolgens kiest u de houtsoort én het model trapleuning in hout of staal. Een glazen balustrade geeft een gevoel van ruimte. Met ledverlichting voegen we nog meer sfeer toe, én veiligheid. Zoals leuningverlichting, tredeverlichting of stootbordverlichting. Wij adviseren u over een esthetische trap als kloppend hart van uw interieur.
ALK  dsc0783 LR 41
ALK  dsc5433 unieke gebogen trap op maat web 19

Welkom in onze studio

Bij het kopen van een maatwerktrap gaat u vast niet over één nacht ijs. Wij nodigen u daarom graag uit in onze showroom in Kootwijkerbroek (bij Barneveld). Hier pronken zes typen trappen met diverse leuningen. Loop gerust naar boven, én weer naar beneden. Zo ervaart u het comfort en weet u beter waar u op moet letten. We inventariseren uw wensen en denken mee over stijlen, kleuren en materialen. Op basis daarvan maken we een offerte én een realistisch 3D-ontwerp. Aan u de keuze.

Daarom een Altivello trap

100% maatwerk
Vele materialen, stijlen en afwerkingen
Productie in eigen Veluws atelier
Maatwerk keuken en meubels in dezelfde exclusieve stijl

Niemand anders heeft dezelfde trap

Ontvang Aesthetics, ons inspiratiemagazine

Wilt u inspiratie opdoen? Vraag ons magazine aan en laat u verrassen. En weet dat het interieur dat we voor u maken volstrekt uniek is.

2023 03 29 ALK Mockup brochure

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl