ALK  dsc5373 unieke gebogen trap op maat web 2

Ontwerpers en makers van
your stairs

Exclusieve trappen op maat

Bij Altivello weten wij dat een trap veel meer is dan een praktisch element in huis. Het is ook een blikvanger die de ruimte domineert. Vaak is de trap het eerste dat mensen zien als ze een huis binnenkomen. Altivello maakt daarom sfeervolle trappen van uitzonderlijke klasse, die uw huis naar een hoger niveau brengen. Onze trappen zijn veilig, praktisch én mooi. Onze trappen zijn stuk voor stuk stijliconen waar we trots op zijn en waar onze klanten elke dag van kunnen genieten. Met een focus op vakmanschap, veiligheid en kwaliteit maken wij jaarlijks zo'n 200 trappen op maat. Elke trap heeft een uniek karakter en uitstraling, afgestemd op de wensen van onze klanten.

Verlangt u ook naar een op maat gemaakte trap die perfect past bij uw huis én uw smaak? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken! Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het realiseren van uw droomtrap, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke plaatsing.

100% maatwerk uit eigen atelier

Er is niets mooier dan een gepersonaliseerde trap die we volledig op maat voor u maken in ons atelier. Het karaktervolle hout, de sierlijke vormen, de stijlvolle leuning: alles ademt het karakter en de persoonlijkheid van uw woning. Het gaat om veel ambachtelijk handwerk met veel zagen, schaven en schuren. Met zorg geselecteerd hout, vakkundig gevormd en bewerkt door ervaren handen, transformeert een eenvoudige constructie zich tot een waar kunstwerk. Omdat elke trap anders is, kan dat niet even worden gedaan door machines, daarom hebben wij ervaren vakmannen in huis. De uitstraling van een handgemaakte trap is ongeëvenaard, een symbool van vakmanschap en verfijning.

Type trap, houtsoort en leuning

Bij Altivello geloven we dat het kiezen van de perfecte trap begint met het selecteren van het juiste type trap dat past bij de stijl en lay-out van uw woning. En met een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden, bieden we een scala aan keuzes om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu de voorkeur geeft aan een traditionele rechte trap, een elegante wenteltrap, of een moderne zigzagtrap, wij hebben de expertise en ervaring om uw visie werkelijkheid te maken.

Na het selecteren van het trapmodel, komt de keuze van de houtsoort en het type leuning. Van warme eikenhouten trappen tot strakke stalen leuningen, wij bieden een brede keuze aan materialen en afwerkingen om uw trap perfect aan te laten sluiten bij uw interieurstijl. Alles is mogelijk: een glazen balustrade kan niet alleen een gevoel van ruimte creëren, maar ook een eigentijdse uitstraling toevoegen aan uw trap. En met de toevoeging van LED-verlichting kunnen we niet alleen de sfeer versterken, maar ook de veiligheid verbeteren. Denk hierbij aan subtiele leuningverlichting, tredenverlichting voor extra zichtbaarheid, of stootbordverlichting voor een unieke ambiance.

Bij Altivello gaan we verder dan alleen het creëren van een functionele trap; we leveren een eyecatcher als kloppend hart van uw interieur.

ALK  dsc0783 LR 41
ALK  dsc5433 unieke gebogen trap op maat web 19

Welkom in onze studio

Bij het kopen van een maatwerktrap gaat u vast niet over één nacht ijs. Bij Altivello hoeft dat gelukkig ook niet. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Kootwijkerbroek (bij Barneveld). Hier pronken zes typen trappen met diverse leuningen. Loop gerust naar boven, én weer naar beneden. Zo ervaart u het comfort en weet u beter waar u op moet letten. We inventariseren uw wensen en denken mee over stijlen, kleuren en materialen. Op basis daarvan maken we een offerte én een realistisch 3D-ontwerp. De keuze laten wij volledig aan u over, maar wij adviseren u graag.

Daarom een Altivello trap

100% maatwerk
Vele materialen, stijlen en afwerkingen
Productie in eigen Veluws atelier
Maatwerk keuken en meubels in dezelfde exclusieve stijl

Niemand heeft dezelfde trap

Ontvang Aesthetics, ons inspiratiemagazine

Wilt u inspiratie opdoen? Vraag ons magazine aan en laat u verrassen. En weet dat het interieur dat we voor u maken volstrekt uniek is.

2023 03 29 ALK Mockup brochure

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl

© 2022 Altivello   |   Privacyverklaring   |  Cookieverklaring  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden

een website van Treffend en Co.