ALK  dsc1519 project Barneveld trap leer LR 2

Unieke lederen traprenovatie
voor gewaardeerde klant
Barneveld

ALK  dsc1611 project Barneveld trap leer LR 21

Een trap van ongeëvenaarde schoonheid

Onze uitdaging was om een trap te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook een kunstwerk op zichzelf vormt. We hebben gekozen voor een Z-vormige trap die bekleed is met het exquise leer van Alphenberg, specifiek de Tundra Clay huiden. Dit leer is niet alleen buitengewoon duurzaam, maar ook esthetisch verbluffend.

Om de trap nog meer karakter te geven, hebben we aan de binnenzijde een kader van 20x70 mm hardhout toegevoegd. Dit kader is met precisie afgewerkt in een bronzen look, waardoor het een subtiele maar onmiskenbare elegantie toevoegt aan het geheel.

ALK  dsc7510 keuken Putten LR 40

Specificaties van deze keuken:

  • Welk interieur past bij mij?

    Een nieuw(e) keuken, interieur of trap neemt u natuurlijk niet voor even, daarom is het belangrijk een weloverwogen keuze te maken. Om tot een goede keuze te komen, helpen wij u graag. Maak daarom vrijblijvend een afspraak met Gert.

Actie button
ALK  dsc1591 project Barneveld trap leer LR 13

Aandacht voor elk detail

Bij dit project ging onze toewijding aan perfectie verder dan alleen esthetiek. We hebben ook gezorgd voor functionele verbeteringen. De trappen zijn aan de onderzijde geïsoleerd om te voorkomen dat ze dienen als klankkasten, waardoor het geluid tot een minimum wordt beperkt en het wooncomfort wordt gemaximaliseerd.

ALK  dsc1571 project Barneveld trap leer LR 11

Een tweede trap, de klassieke trap.

Het verbindende element tussen de eerste en tweede verdieping is een traditionele trap met een onderkwart. De treden zijn vervaardigd uit massief eiken van klasse A/B kwaliteit, wat zorgt voor een duurzaam en stijlvol resultaat. De stootborden zijn afgewerkt met eiken fineer om een naadloze en elegante uitstraling te garanderen.

ALK  z6f1990 portret concept web vierkant Henk eigenaar

Ook een unieke trap in uw woning?

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom plannen we een eerste kennismaking op het moment dat u het beste uitkomt.