ALK  z6f3664 project Barneveld keuken rond LR 1

Stijlvolle japandi keuken 
Barneveld

ALK  z6f3674 project Barneveld keuken rond LR 4

Een keuken van kwaliteit: montagne blu werkblad

De wens van de klant was duidelijk: een werkblad met vooral roodbruine tinten. Het Montagne Blu gepolijste werkblad werd gekozen vanwege deze specifieke kleureigenschappen. Het resultaat is een werkblad dat de warmte en rijkdom van deze kleuren weerspiegelt.

ALK  z6f3734 project Barneveld keuken rond LR 14

Een unieke vorm wat een vleugje elegantie toevoegt

In deze keuken is er een opvallend element dat direct de aandacht trekt: de ronde vorm. Deze onverwachte maar doordachte keuze voegt een unieke elegantie toe aan de ruimte.

ALK  z6f3781 project Barneveld keuken rond LR 29

Apparatuur van kwaliteit: bora Inductiekookplaat, miele oven en vaatwasser

In termen van apparatuur kozen we voor kwaliteit en functionaliteit. De Bora inductiekookplaat biedt precisie en efficiëntie in het koken. De Miele multifunctieoven is een betrouwbare partner in de keuken, terwijl de Miele volledig geïntegreerde vaatwasser stil en effectief is. De quooker fusion round patina is een praktische toevoeging aan de keuken. Het biedt direct kokend water uit de kraan, wat handig is voor verschillende toepassingen.

ALK  z6f3806 project Barneveld keuken rond LR 34

Eiken fineer: natuurlijke elegantie

Voor de greeplijsten en fronten kozen we eiken fineer. Dit geeft een natuurlijke uitstraling aan de keuken en vormt een verbinding tussen modern en traditioneel.

Dit project is een combinatie van functioneel design en kwaliteitsmaterialen. Het is een keuken waar u met plezier kunt koken en genieten van maaltijden. Bent u ook klaar om een Altivello keuken in uw dagelijkse leven te verwelkomen?

Ook een unieke keuken in uw woning?

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom plannen we een eerste kennismaking op het moment dat u het beste uitkomt.