ALK  dsc5406 unieke gebogen trap op maat web 9

Word jij onze TRAPPENMONTEUR?

Bij Altivello combineren we de wensen van de klant met onze adviezen. Zo ontstaan unieke ontwerpen voor keukens, trappen en (totaal)interieurs. In ons atelier maken we alles op maat, geheel naar de wens van de klant.

We werken met vakmensen die de ontwerpen uitvoeren en plaatsen bij de klant. Heb jij oog voor detail en wil jij onze trappen daadwerkelijk realiseren bij de klant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ALK  z6f2101 advies ontwerp LR 104

Wat wij bieden

✓ Een groeiend bedrijf waarin jij kan blijven ontwikkelen

✓ Je werkt samen in een team van gedreven collega’s

✓ Je hebt afwisselend werk

✓ Een goed salaris

✓ Fietsplan

ALK  z6f1390 unieke gebogen trap op maat web 27

Wie ben jij?

✓ Je hebt MBO werk- en denkniveau

✓ Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail

✓ Je bent enthousiast en leergierig

✓ Je hebt kennis en ervaring op gebied van interieurbouw

✓ Je hebt technisch inzicht

Jouw werk

Na het maken van de trappen, moeten deze bij de klant geplaatst worden. Samen met één van onze gedreven collega's ben jij onderweg en gaan jullie je vakmanschap inzetten. Je gaat secuur en georganiseerd te werk, streeft naar topkwaliteit en hebt oog voor detail.

Jij zorgt ervoor dat het vakwerk wat de klant beloofd is, gerealiseerd wordt. En uiteindelijk bezorg jij een glimlach bij de klant!

Ben je enthousiast geworden en wil je onze nieuwe collega worden? Óf heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met Henk via hdonkersteeg@altivello.nl of 06-41524817

ALK  dsc4044 werkplaats LR zwart wit 25
ALK  dsc4043 werkplaats LR zwart wit 24

Iets meer over Altivello

Je bent al op onze website en je hebt vast en zeker al mooie eindresultaten gezien. Kijk ook gerust eens op onze inspiratiepagina, daar zie je precies wat wij elke dag maken.

Henk, eigenaar van Altivello: “We beschikken over een eigen werkplaats, uitgerust met moderne machines. Ook hebben we een eigen spuiterij.”

Interieuradviseur Gert vult aan: “De sfeer is goed, samen staan we achter ons product. Feit is dat je werkt aan unieke projecten waar je echt trots op mag zijn. Passie voor het (meubel)vak betaalt zich uit.”

Henk vat samen: “Bij Altivello werken we als een team en er is genoeg ruimte voor jouw persoonlijke inbreng. De rode draad is en blijft: samen de schouders zetten onder het mooiste interieur voor particulieren in heel Nederland uit de werkplaats in Kootwijkerbroek.”

ALK  dsc0623 Molendijk 36 Loenen a d Vecht LR 7
Zeg jij ja tegen een nieuwe en unieke uitdaging?

Kom even een bakje doen, we nemen graag de tijd voor je.

Wat neem je mee?
Zou je eventueel een dagje mee willen lopen?

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl