SPILTRAP


Wat is een spiltrap?

Een spiltrap neemt van alle trapsoorten de minste ruimte in beslag. De traptreden draaien 180 graden om de spil heen. Daardoor past een spiltrap goed in een klein trapgat. De functie van de spil is het dragen van de constructie van de trap en de daarbij behorende traptreden. Dit in tegenstelling van bijvoorbeeld de wenteltrap, waarbij de zijbomen dienen als draagconstructie. Met een spiltrap maakt u optimaal gebruik van de ruimte. Ook kan een spiltrap los in de ruimte worden geplaatst.


SPILTRAP HOUT

Wilt u uw bestaande houten trap vervangen? Dan is een spiltrap van hout een goede optie. Zeker als u de trap niet te opzichtig in de ruimte wilt hebben en de trap subtiel in het interieur opgenomen moet worden. Omdat wij alleen maatwerk leveren, kunt u de spiltrap naar eigen wens samenstellen. Ook qua materiaalgebruik. Bijvoorbeeld bij de spiltrap van hout afwisselen met metaal. Voor de afwerking van de treden werken we veel met meerdere materialen. Populair zijn onder andere hout, beton, staal en glas.


spiltrap vervangen

Spiltrappen hebben een sierlijk uiterlijk en nemen weinig ruimte in. Tientallen jaren geleden werden ze veelvuldig geplaatst in huizen. Heeft u een oude spiltrap en twijfelt u tussen vervangen of renoveren?  Het vervangen van de spiltrap is gunstiger qua prijs, omdat het renoveren van een spiltrap bewerkelijk en tijdrovend is. Wel is dit afhankelijk van diverse factoren, zoals het materiaal en de huidige straat van de spiltrap. Advies nodig over een spiltrap? Wij helpen u graag. 

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl

© 2022 Altivello   |   Privacyverklaring   |   Algemene voorwaarden

een website van Treffend en Co.