HOUTEN TRAPPEN


welke houten trap kiest u?

Houten trappen, de keuze is enorm. Van zettrap naar zigzagtrap en van bloktrap naar spiltrap. Weet u al wat u wilt? Ook als het gaat om leuningen, trapverlichting, balustrades of een open of dichte trap? Ook zien we steeds meer houten trappen met staallook. Een houten trap is populair omdat hout heel goed te bewerken is. Daarmee realiseert Altivello exact de trap die u wenst. Volledig op maat, alles in eigen huis gemaakt.


houten trap op maat

Zoekt u een houten trap, maar voldoen de standaardtrappen niet aan uw wensen? Kies voor maatwerk. Een houten trap op maat past in elk huis. Een op maat gemaakte trap is een eyecatcher die veel doet met de uitstraling van uw huis. Daar gaat u zeker van genieten. En een prettige bijkomstigheid is dat zo’n houten trap op maat een waardevermeerdering van uw woning is. Een goede investering dus. Met onze ervaring in trappen adviseren we u tot in detail in onze showroom. Wij denken over alles na. Ook bijvoorbeeld over de afstemming met het interieur en de aansluiting van de trap op bestaande vloeren. 


houten trap tekening laten maken

Heeft u de houten trap van uw dromen in uw hoofd? Altivello maakt de nieuwe trap concreet door een tekening te maken. Als we in onze showroom al uw wensen op een rij hebben gezet, gaan we aan de slag met het ontwerp van de trap. Dit ontwerp werken we uit in een (bouw)tekening.


houten trap met bordes

Heeft u twee verdiepingen waarbij een flink hoogteverschil overbrugd moet worden? Dan is een houten trap met bordes een mooie oplossing. Een bordestrap beschikt over één of meerdere platformen. Dit noemen we ook wel bordessen. Bij de overbrugging van een behoorlijk hoogteverschil is het bordes dan een rustpunt in de trap. Een houten trap met bordes is ook een zeer stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Een bordestrap is een goed alternatief voor onder meer een rechte trap of wenteltrap.


houten traprenovatie

U kunt om diverse redenen een trap willen laten renoveren. Bijvoorbeeld als u een oude trap de glorie van weleer wilt teruggeven. Of u wilt juist de oude trap verhullen door er een nieuwe trap ‘overheen’ te leggen. Een veelgebruikte methode van een houten traprenovatie is door de bestaande treden te bekleden met valse treden. Dit wordt ook wel het trede-over-trede principe genoemd. Deze overzettreden zijn zeer dun, maar niet te onderscheiden van massief hout wanneer u kiest voor een afwerking met houtstructuur. Voor trappen met een kwartdraai zijn er ook bredere overzettreden verkrijgbaar. Deze kunnen perfect op maat gemaakt worden. Wij adviseren u graag over de voor- en nadelen van een houten traprenovatie.

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl

© 2022 Altivello   |   Privacyverklaring   |   Algemene voorwaarden

een website van Treffend en Co.