Project BABBET juni'23 keuken en living LR 31

Totaal interieur in
Barneveld

Project BABBET juni'23 eerste etage LR 6

Een totaalinterieur geleverd, een ontwerp van BABBET

Verfijning doordringt elk detail van dit luxueuze project, een weerspiegeling van meesterlijk vakmanschap en tijdloze elegantie. Vanuit het hart van het huis tot de verfijnde hoeken van de inloopkast, hebben we ons vakmanschap geleverd dat we in alle nauwkeurigheid doen, in samenwerking met de ontwerpster: BABBET

Project BABBET juni'23 keuken en living LR 21

Een keuken vol high-end technologie

Stel je voor: een keuken die de grenzen van schoonheid en functie verlegt. De Gaggenau flexinductie kookplaat met ingebouwde afzuiging vormt het epicentrum van gastronomische creativiteit, omringd door een ensemble van perfectie. Van de oven tot de combi stoomoven en de warmhoud lade, elk apparaat is een dirigent in dit orkest van culinaire mogelijkheden. En laten we de inbouw koffieautomaat niet vergeten - een harmonie van aroma's voor de ware connaisseur.

Project BABBET juni'23 keuken en living LR 1

Een verheven trap, tot in de puntjes

In het hart van dit betoverende project rijst de trap van Beusekom als een meesterwerk van verheven ontwerp. Het is meer dan een pad omhoog en omlaag; het is een verhaal van vakmanschap, verfijning en een diepe verbintenis tussen esthetiek en gebruiksgemak.

Elke trede is doordrenkt van aandacht en liefde. Het bloktrapontwerp, met zijn elegante lijnen en perfecte balans, creëert een zintuiglijke ervaring van beweging. Maar het zijn de terugleggende stootborden die een subtiel gevoel van welbehagen toevoegen, een verleiding om verder te gaan en elke stap te genieten alsof het een kunstwerk is.

De glazen balustrade, uitgevoerd in brons glas 10104, betovert met een luxueuze uitstraling. Eiken delen, licht gerookt en behandeld met mono coat pure, belichamen tijdloze gratie. Stootborden, afgespoten in RAL7039 fijn structuur, vormen een perfect harmonisch contrast.

Project BABBET juni'23 souterrain LR 6

Ook in de details, uiterste precisie

Het plafond en de wand panelen zijn als een reis door een betoverend woud. Kwartiers Eiken fineer, 1 uur gerookt, brengt de natuur naar binnen en creëert een betoverende ambiance. Elke hoek, elke lijn vertelt een verhaal van tijdloze klasse en verfijning.

De bronzen spiegel, met een 4 mm brons frame en rondom PP geslepen, vangt en weerkaatst de pracht van deze creatie. Als een poort naar een wereld van stijl en verfijning, nodigt hij uit tot zelfreflectie en bewondering.

Ook een uniek interior design in uw woning?

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom plannen we een eerste kennismaking op het moment dat u het beste uitkomt.

Afspraak maken
Bellen