ALK  dsc1552 project Barneveld trap leer LR 7

Ontwerpers en makers van
the 'wow effect' 

A stairway to welcome you.

Een warm welkom in een huis. Dat is een indruk die een trap moet achterlaten. Altivello maakt daarom sfeervolle trappen met een uitzonderlijke indruk. Verwelkomend, praktisch en mooi. Wij maken de trappen in ons eigen Veluwse atelier. Elke trap is een uniek ontwerp.
ALK  dsc1519 project Barneveld trap leer LR 2

Uniek vervaardigd.

Een echt statement in uw huis. Iets wat spreekt wanneer u binnenkomt. Dat krijgt u bij een op maat gemaakte trap van Altivello. Wij vinden dat elk huis uniek is. Daarom leveren wij ambachtelijk handwerk en mogen wij zeggen dat elke trap 100% maatwerk is.

Elk type trap, geen uitzondering.

Of het nu om een wenteltrap op maat gaat, een steektrap of zwevende trap, wij gaan geen uitdaging uit de weg. Bij Altivello maken wij jaarlijks meer dan tweehonderd verschillende trappen. Met allemaal een unieke filosofie. Dat maakt elk project uniek.
ALK  dsc1624 project Barneveld trap leer LR 27

Welkom in ons atelier

Bij het kopen van een maatwerktrap gaat u vast niet over één nacht ijs. Wij nodigen u daarom graag uit in onze showroom in Kootwijkerbroek (bij Barneveld). Hier pronken zes typen trappen met diverse leuningen. Loop gerust naar boven, én weer naar beneden. Zo ervaart u het comfort en weet u beter waar u op moet letten. We inventariseren uw wensen en denken mee over stijlen, kleuren en materialen. Op basis daarvan maken we een offerte én een realistisch 3D-ontwerp.

Daarom een Altivello trap

100% maatwerk
Vele materialen, stijlen en afwerkingen
Productie in eigen Veluws atelier
Maatwerk keuken en meubels in dezelfde exclusieve stijl

Niemand anders heeft dezelfde trap

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl