Ontwerpers en makers voor
a comfort journey

Smooth walking, a comfort journey

Welkom bij Altivello, waar trappen functionele interieurelementen zijn, en op maat gemaakte interieur elementen die perfect aansluiten bij uw wensen. Comfortabel naar een 'hoger niveau'. Wij maken onze naam 'Altivello' waar.
ALK  dsc1567 project Barneveld trap leer LR 9
ALK  dsc1606 project Barneveld trap leer LR 19

Verbouwplannen? Geweldig!

Wij nodigen u graag uit in ons atelier. Kom bij ons proeftraplopen. Aan de hand van hoe u zich voortbeweegt stellen wij de niveaus in. Dat is the comfort journey bij ons atelier, die u later in huis krijgt.  

De trappen van Altivello zijn vervaardigd met maar één doel voor ogen, inspelen op uw levensstijl.

Wij begrijpen dat u als klant unieke behoeften heeft, ook als het gaat om trappen. Daarom is elke trap volledig op maat gemaakt, met aandacht voor uw specifieke eisen. Onze missie is om u de trap te bieden die perfect past bij uw levensstijl, uw huis en uw visie.
ALK  dsc5404 unieke gebogen trap op maat web 8

Uniek in gevoel, smooth in ervaring.

Een trap is een belangrijk onderdeel van uw woning, het zorgt voor verbinding tussen uw verdiepingen. Er wordt dus veel gebruik gemaakt van de trap. Daarom maken wij de trap volledig naar uw eigen loopcomfort, elke stap telt.

Het karaktervolle hout, de sierlijke vormen, de stijlvolle leuning. Alles speelt mee met het ontwerp en uiteindelijk het gebruik van de trap. In ons atelier kunt u ‘proeflopen’ en kijken wij hoe we de trap het beste kunnen laten aansluiten op uw wensen en behoeften.
ALK  dsc1584 project Barneveld trap leer LR 12
ALK  dsc0855 LR 67

Welkom in ons atelier

Bij het kopen van een maatwerktrap gaat u vast niet over één nacht ijs. Wij nodigen u daarom graag uit in onze showroom in Kootwijkerbroek (bij Barneveld). Hier pronken zes typen trappen met diverse leuningen. Loop gerust naar boven, én weer naar beneden. Zo ervaart u het comfort en weet u beter waar u op moet letten. We inventariseren uw wensen en denken mee over stijlen, kleuren en materialen. Op basis daarvan maken we een offerte én een realistisch 3D-ontwerp.

Daarom een Altivello trap

100% maatwerk
Vele materialen, stijlen en afwerkingen
Productie in eigen Veluws atelier
Maatwerk keuken en meubels in dezelfde exclusieve stijl

Niemand anders heeft dezelfde trap

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl