Ontwerpers en makers voor
het verbinden van uw ruimtes

Trap op maat, betekent goed advies

Zorgeloos omhoog met de trap naar de bovenverdieping, of de zolder. Een makkelijke verbinding is zo gelegd. Als u plannen heeft om uw woning te transformeren om het optimale uit uw woning te halen, begrijpen wij dat de trap een essentieel onderdeel is van deze visie. Bouwtechnisch heeft een trap namelijk invloed op het hele huis. Onze missie is om ervoor te zorgen dat uw droomhuis werkelijkheid wordt, zonder dat u hoeft te verhuizen. 
ALK  dsc6792 Veluweweg 150 Kootwijkerbroek LR 10

Verbouwplannen? Geweldig!

Onze interieurontwerpers staan voor u klaar om de trap van uw dromen te ontwerpen. En onze vakmannen staan klaar om het te bouwen. Samen werken we aan een naadloze integratie van de trap in uw nieuwe ruimte. Zo krijgt het ideale loopcomfort. Verbind uw ruimtes met een trap die naadloos aansluit op uw droomverbouwing.

Maatwerk in eigen atelier

Niets mooier dan een gepersonaliseerde trap die we met ambachtelijk handwerk vervaardigen in ons atelier. Wij hebben een grote keuze uit verschillende materialen en afwerkingen. De uitstraling van een van onze handgemaakte trap is ongeëvenaard.

Welkom in ons atelier

Bij het kopen van een maatwerktrap gaat u vast niet over één nacht ijs. Wij nodigen u daarom graag uit in onze showroom in Kootwijkerbroek (bij Barneveld). Hier pronken zes typen trappen met diverse leuningen. Loop gerust naar boven, én weer naar beneden. Zo ervaart u het comfort en weet u beter waar u op moet letten. We inventariseren uw wensen en denken mee over stijlen, kleuren en materialen. Op basis daarvan maken we een offerte én een realistisch 3D-ontwerp.

Daarom een Altivello trap

100% maatwerk
Vele materialen, stijlen en afwerkingen
Productie in eigen Veluws atelier
Maatwerk keuken en meubels in dezelfde exclusieve stijl

Niemand anders heeft dezelfde trap

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl