Samenwerkingen

ALK  pho7424 Stamerbos 32 Almere LR 128

Aannemers en bouwbedrijven

Voor een nieuw interieur volgt er vaak een flinke verbouwing. Heeft u interesse in ons totaalconcept? Dan krijgt u ook met een uitstekende aannemer te maken. Wij werken met ervaren partners die onze doelgroep begrijpen. Die staan voor hoge kwaliteit en de wensen van opdrachtgevers perfect uit kunnen voeren.

Wilt u zelf een aannemer aandragen? Wij komen er graag mee in contact.

Binnenhuisarchitect

Bij een nieuw interieur is een goede binnenhuisarchitect of interieurarchitect van grote waarde. Hoe verbindt u binnen met buiten? Hoe zorgt u voor een fijne en functionele indeling? Hoe spelen we met licht en schaduw en creëren we fraaie zichtlijnen? De binnenhuisarchitecten waar we mee werken, weten er wel raad mee.  Met elke ruimte in uw huis.

ALK project Amsterdam LR 20

Interieurstylist

U heeft ongetwijfeld ideeën over uw nieuwe interieur? Maar hoe zet u uw eigen wensen om in een smaakvol interieur, waarin alles klopt? Altivello werkt met ervaren interieurstylisten. Zij geven u uitgebreid advies. Over verlichting, meubels, vloeren, accessoires en nog veel meer. Heeft u zelf een interieurstylist oog het oog? Dat kan natuurlijk ook. Wij werken dan samen om voor u het mooiste interieur te creëren. 

Samenwerken?

Plan eenvoudig een afspraak en ontdek de mogelijkheden.

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl

© 2022 Altivello   |   Privacyverklaring   |  Cookieverklaring  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden

een website van Treffend en Co.