ALK  dsc5389 unieke gebogen trap op maat web 6

Eiken Z-vorm trap met gebogen wanden
s'Graveland

ALK  z6f1402 unieke gebogen trap op maat web 34

Gebogen pracht: een magnifieke trap als kunstwerk

In een zeer oud, volledig gerenoveerd koetsierhuis hebben we deze magnifieke trap geplaatst. De gebogen, gestucte wanden van deze trap maken het ontwerp uniek en adembenemend. We hebben er alles aan gedaan om de zachte uitstraling van de trap te behouden, waardoor deze perfect past bij de stijl van het interieur van de woning. De onderzijde van de trap is ook gestuct in een gebogen vorm, waardoor het geheel als een kunstwerk wordt gepresenteerd. 

En waarom als kunstwerk? Doordat de gehele benedenverdieping open is, en alleen maar één hal bevat, is de trap vanuit alle ruimtes te zien. Hierdoor is de trap het centrale punt van de woning.

ALK  dsc5384 unieke gebogen trap op maat web 5

Afstemming op bestaande elementen

De kleur van de treden van de trap is afgestemd op de mooie eiken vloer die al was gekozen door onze klant. We hebben veel zorg besteed aan het vinden van de juiste kleur en materialen, om ervoor te zorgen dat alles perfect bij elkaar past. Het dakraam boven de trap zorgt voor een lichtstraal die het gehele eetgedeelte verlicht. 

ALK  z6f1387 unieke gebogen trap op maat web 24

Compleet design

De slanke stalen leuning zonder rozetten maakt het ontwerp compleet en past perfect bij de moderne uitstraling van de trap. Deze leuning zorgt niet alleen voor een veilige loopervaring, maar voegt ook nog eens extra rust en klasse aan het design toe. Over elk element is tot in detail nagedacht.

ALK  z6f1385 unieke gebogen trap op maat web 22

Klasse en stijl

Dit project is niet zomaar een trap, maar een statement van klasse en stijl. De woning zelf straalt al klasse uit doordat het van buiten nog in de oude staat is, terwijl het van binnen volledig gerenoveerd is. Bij de renovatie is er veel aandacht besteed aan de ruimte, waardoor de gehele beneden verdieping open is. De trap is vanuit alle hoeken te zien en past perfect bij het interieur van de woning. 

Een bijzonder aspect van deze trap is dat je vanuit de keuken gelijk naar de bovenverdieping en kelder kan. Dit is een voorbeeld van hoe we nadenken over de functionaliteit van ons ontwerp en hoe we deze combineren met hoogwaardig design.

ALK  z6f1990 portret concept web vierkant Henk eigenaar

Ook een unieke trap in uw woning?

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom plannen we een eerste kennismaking op het moment dat u het beste uitkomt.