Karakteristieke keuken in woonvilla
Barneveld

Rijk interieur in two-tone

De keuken in deze sfeervolle jaren ’20 villa was toe aan een flinke upgrade. In drie klantgesprekken kwamen we tot een uniek en karaktervol ontwerp voor keuken, eettafel en verlichting. Na het inmeten maakten we het ontwerp definitief, tot in detail. Het hele interieur is uitgevoerd in two-tone kleurstelling. Dit geeft het huis extra dimensie, een rijk gevoel en een eenduidige uitstraling.

Contrast

De keuken heeft een kookeiland, aanrecht en verschillende kasten. De donkere kleuren vormen een mooi contrast met de vloer en muren, waardoor het oog direct op de keuken valt.

Bronzen elementen

Langs de wanden staan 2 bronsgespoten servieskasten en de apparatuurwand met coffeecorner. Ook de coffeecorner heeft een werkblad van Golden White Satin. Opvallend is de Hongaarse punt-uitvoering van de donkergebeitste fronten van eiken fineer. De kasten lopen niet door tot aan het plafond. Zo blijft het vakkenplafond behouden in de kenmerkende jaren ‘20 stijl.

Maatwerk ringlights in bronslook

De keuken staat in de erker. Hier laten de ramen veel natuurlijk licht door. Haaks op de erker staat het kookeiland, met fronten van hoogglans strijklak en een keramiek werkblad (Golden White Satin). Dit keramiek keer terug in de spoelbak. Het eiland nodigt uit om aan te zitten en biedt een vrij uitzicht tijdens het koken.

Ook een unieke keuken in uw woning?

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom plannen we een eerste kennismaking op het moment dat u het beste uitkomt.