ALK  dsc7342 keuken Putten LR 2

Leefkeuken in jaren '30 woning
Putten

ALK  dsc7362 keuken Putten LR 6

Verbinding met de bestaande woning

Voor de bewoners van deze jaren '30 woning realiseerde Altivello een compleet nieuwe keuken. In de kleurkeuze is de verbinding gezocht met de rest van de woning. De keuken vormt zo een eenheid met het bestaande huis. 

De keuken bevat een kookeiland met koffiecorner, een kastenwand en deuren tot aan het plafond. Aan het kookeiland zit een ruime bar met verstevigd blad. Het werkblad is ook doorgevoerd in de koffiecorner.

ALK  dsc7510 keuken Putten LR 40

Greeploos

De kasten zijn greeploos, wat de keuken uniek maakt. Rondom de oven bevinden zich speciale greeplijsten: de deuren links en rechts, boven en onder open je door middel van.1 greeplijst. 

ALK  dsc7431 keuken Putten LR 15

Geschikt voor kookliefhebbers

Het werkblad is de 'Crema Elgante gezoet' van Grillo. Dat is een kwartsiet dat nauwelijks tot niet gevoelig is voor zuren. Daarnaast bevat de keuken de nieuwe RVS Front kraan van Quooker en een wijnklimaatkast. Kortom: een stijlvolle keuken die geschikt is voor de echte kookliefhebbers.

ALK  dsc7472 keuken Putten LR 27

Lees het verhaal van deze klant

In deze jaren 30 woning in Putten heeft Altivello een nieuwe keuken mogen realiseren. Bewoners Barend en Ellen hadden concrete wensen en ideeën, die Altivello tot leven heeft gebracht. Dit resulteerde in een exclusieve leefkeuken die aansluit bij de woning. “De keuken ziet er prachtig uit en het is ook nog eens een hele fijne plek om te koken of een bakje koffie te zetten.”

Ook een unieke keuken in uw woning?

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom plannen we een eerste kennismaking op het moment dat u het beste uitkomt.