Altivello Mariek van Dijk Fotografie 0250

Gebruiksvriendelijke keuken in De Pijp
Amsterdam

Altivello Mariek van Dijk Fotografie 0231

Extra opbergruimte

In hartje Amsterdam realiseerde Altivello een prachtige keuken inclusief verschillende apparaten. De keuken is volledig op maat gemaakt. De klant heeft ervoor gekozen om veel lades toe te voegen aan de keuken, waaronder 2 besteklades. Zo is er optimale opbergruimte en ziet het geheel er strak uit. De opvallende muur is is vrij van kastjes. Op deze manier creëert Altivello een keuken volledig naar wens van de klant.

Altivello Mariek van Dijk Fotografie 0227

Hoog gebruiksgemak dankzij slimme apparaten

De keuken bevat onder andere een Bosch vriezer, een vaatwasser en een Bosch combi-oven. Daarnaast heeft de keuken een Bora Inductiekookplaat en een wijnkoeler van Climadiff, waar maar liefst 110 wijnflessen in passen. Ook heeft de klant gekozen voor de Quooker Combi+ Fusion Round Patina: een alles-in-1-kraan met kokend, gekoeld en bruisend water. Al deze slimme apparaten maken deze keuken gebruiksvriendelijk.

Altivello Mariek van Dijk Fotografie 0263

Werkblad Taj Mahal zorgt voor luxe uitstraling

Het werkblad in de spoelbak zijn van natuursteen, het graniet Taj Mahal is hier gebruikt. Met lichte kleuren en bijzondere patronen zorgt dit werkblad voor een luxe uitstraling. Speciaal detail zijn de zijwanden in verstek met het werkblad, wat zorgt voor een perfecte verbinding, die doorloopt tot de vloer. De messing greeplijsten zijn ook, op de hoeken, in verstek. De fronten zijn van eiken fineer, in de kleur Little Greene 239 mat.

Ook een unieke keuken in uw woning?

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom plannen we een eerste kennismaking op het moment dat u het beste uitkomt.