Tijdloze keuken in unieke stijl 
Amsterdam

Een betoverend welkom in een tijdloze keuken in hartje Amsterdam

In nauwe samenwerking met Clairz Interior Design presenteren we u een voltooid project dat uw verbeelding zal prikkelen. Betreed een wereld waar tijdloze elegantie hand in hand gaat met functionaliteit en waar elk detail zorgvuldig is uitgevoerd. Maak kennis met een keuken een verhaal vertelt dat uw zintuigen zal prikkelen.

Delicate materialen: een subtiel stempel van karakter

Zodra u deze betoverende keuken betreedt, wordt uw aandacht onmiddellijk getrokken naar de subtiel verweerde greep lijsten, die een vleugje karakter en verfijning aan de ruimte toevoegen. De afwerking van de fronten in eiken fineer, gehuld in een prachtige Ferrow & Ball-kleur, voegt een warm en natuurlijk element toe aan de ruimte.

Om de esthetiek van de ruimte verder te versterken, zijn de werkbladen en achterwand gemaakt van ruwe travertijn met een opvallend grove en open structuur.

Keukenapparatuur die meegaat in het design. Hoogwaardig. Kwaliteit.

Het middelpunt van deze betoverende keuken is de indrukwekkende wijnklimaatkast van Liebherr, een staaltje moderne luxe met een slank en gestroomlijnd ontwerp. Denk ook aan de onberispelijke koelkast, vriezer, vaatwasser, ovens en kookplaat met geïntegreerde afzuiging van Gaggenau.

Ook een unieke keuken in uw woning?

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom plannen we een eerste kennismaking op het moment dat u het beste uitkomt.