ALK  dsc0547 24

Totaalinterieur in nieuwbouwhuis
Wehl (gemeente Doetinchem)

ALK  dsc0547 27

Stijlvol interieur met rustige kleurtinten

Alles bij één partij. Dat wilden de bewoners van dit nieuwbouwhuis in Wehl graag. Dus kozen ze voor Altivello. Op basis van de klantwensen kwamen we tot een totaalontwerp voor een stijlvol interieur.

ALK  dsc0547 33

Luxe afwerking

De bewoners kozen voor rustige kleurtinten, zodat ze hun kunst overal in het huis een plek kunnen geven. In de hal creëren we wandbekleding met luxe afwerking. De trapkastdeur en de toiletdeur werkten we volledig vlak weg in de wand. We ontwierpen ook een vakkenkast met sfeerverlichting en een achterwand van lichtdoorlatend marmer-acryl met speciale verlichtingstechniek. Voor de woonkamer bedachten we onder meer een nis in het wandmeubel waarin de tv wegvalt.

In de master bedroom maakten we een hoofdbord met niskastjes aan beide zijdes van het bed en led-spotjes met touchdimmer. We maakten er ook een kastenwand van Corpus Kasjmer grijs. De zijwanden, plinten en fronten zijn van eikenkleur 8022. De staanders in de kastenwand zijn van messinglook, de grepen van messing. De bovenkasten hebben een tip-on sluiting.

ALK  dsc0547 8

Keuken

De keuken is een stijlvolle plek met minimalistisch design. Een heerlijke plek om te koken en te ontspannen. Het keukeneiland is een eyecatcher van jewelste. Uitgevoerd in … en met in brons gegoten grepen. De zijwanden en fronten zijn in verstek afgewerkt, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. De plinten en greeplijsten lopen rondom door. Dit geeft een zwevend effect. Om de ovens heen zorgt een bronzen bies voor een accent, waardoor het oog valt op de apparatuur.

De apparatuur is van Bora, Miele en Quooker. Het werkblad is van keramiek (Marazzi Sant Laurent Lux). Het eiland heeft een bargedeelte. Hier kunnen de kinderen lekker bij je zitten als je aan het koken bent. Of je partner natuurlijk.

Ook een uniek interior design in uw woning?

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom plannen we een eerste kennismaking op het moment dat u het beste uitkomt.