Totaalinterieur in nieuwbouwhuis
Kootwijkerbroek

Modern-minimalistisch design van allure

Als je binnenkomt in dit nieuwhuis in Kootwijkerbroek weet je: het interieur klopt. Alle elementen van het interieur zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. We ontwierpen én bouwden het in opdracht van Beens Interieur. Modern-minimalistisch design van allure.

Het totale proces

De bewoners kozen voor Altivello op advies van achterburen, waar wij eerder een opdracht hadden gedaan. We namen het hele proces op ons. Ook de aansturing van andere betrokken partijen, onder meer voor de technische installatie. We ontwierpen en bouwden het interieur én dachten met andere partijen mee over technische uitdagingen, zoals het wegwerken van de nutsvoorziening.

Van trap en keuken tot speelkamer

We ontwierpen het interieur van het hele huis: van trap tot keuken en bijkeuken, van slaapkamer tot werkruimte en speelkamer. En zelfs de haard, die we afwerkten met brons. De trap is een pronkstuk in de woning. Bovenaan de trap zit een luik waar je vanaf een andere kamer bij kunt. Kenmerkend is ook de fraai afgewerkte garderobe. De stijl is doorgetrokken in het interieur van het thuiskantoor.

Keuken

Ook de keuken heeft een modern-minimalistisch design. Greeploos uitgevoerd met tip-on en push-open. De fronten zijn uitgevoerd in stijlvol Fenix-wit. Het werkblad en de achterwand zijn uitgevoerd in keramiek neolith in Abudhabi white decor polished. De apparatuur is van Bora en Bosch, met open assist. De keuken is een heerlijke leefplek.

Ook een uniek interior design in uw woning?

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom plannen we een eerste kennismaking op het moment dat u het beste uitkomt.