Totaalinterieur voor nieuw huis
Kootwijkerbroek

Warm, modern en landelijk design

Modern en toch een tikkeltje landelijk. Dát kenmerkt het interieur dat we tot in detail ontwierpen en realiseerden in dit nieuwbouwhuis in Kootwijkerbroek. Dit deden we in opdracht van Het hele huis ademt dezelfde warme, elegante sfeer.

Alles grijpt in elkaar

We ontwierpen het totale interieur. Dat doen we graag, want op die manier grijpt alles in elkaar. Zo ontstaat een harmonieus interieur waarin alles klopt. In dit geval: van trap tot keuken en bijkeuken, van woonkamer tot slaapkamers. En van kelderkast tot boekenkast in de woonkamer en het bureau in de werkkamer. Het dressoir, de garderobe en zelfs de meterkast, we ontwierpen en maakten álles.

Warme, stijlvolle sfeer

Het huis heeft van zichzelf al een mooie sfeer. Ruim opgezet met een fijne doorloop van de woonkamer naar de keuken, met daartussen de speelkamer en de entree. Voor veel sfeer zorgen ook de raampartijen tot aan de overkapping. Het huis heeft een ruime kelder. Afijn, alle ingrediënten voor een warm en stijlvol interieur om van te genieten.

Stijlvolle meubels in alle ruimten

Gelijk bij binnenkomst valt het oog op de stijlvolle kleurencombinatie in de hal, met de kasten. Ook de trap is een eyecatcher. In de woonkamer creëerden we onder meer een boekenwand met messing-gepattineerde tussenschotten en messing grepen. Dit geeft een bronzen uitstraling.  We ontwierpen ook de meubels voor de slaapkamers, zoals een kledingkast met kledinglift en een stijlvolle make-uptafel. We ontwierpen de badkamermeubels en meubels in de speelkamer.

Ook een uniek interior design in uw woning?

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom plannen we een eerste kennismaking op het moment dat u het beste uitkomt.