Totaalinterieur in nieuwbouwhuis
Almere, Landgoed Overgooi

High-end interieur in nieuwbouwhuis

In opdracht van interieurdesigner BABBET realiseerden we het volledige interieur in dit nieuwbouwhuis op Landgoed Overgooi, een villawijk in Almere. Samen met BABBET vertaalden we de klantwensen naar ontwerp, realisatie en uitvoering.

Meubels door het hele huis

Voor onder de trap in de gang ontwierpen we een garderobe. In de badkamer maakten we een kast van Dakargrijs meubelpanelen en fronten en zwarte binnenlades. De grepen zijn uit de Evolke-collectie van Jolie. Met dezelfde materialen maakten we de bar in de mancave. We ontwierpen verder onder meer een walk-in closet, een royale kastenwand in de woonkamer en natuurlijk de keuken.

Keuken met allure

De keuken is voorzien van een kastenwand met inbouwapparatuur, spoelgedeelte en ruime koelkast. Het kookeiland is uitgevoerd met gerookt eiken-fineer. Het werkblad is van Nero Bernini met satinato afwerking. Het blad is verwerkt in bookmatch. De adering van het natuursteen loopt mooi door van het blad naar de zijkant van het eiland. Het blad loopt aan de onderzijde schuin weg, voor een verfijnd en minimalistisch effect. De keuken heeft apparatuur van Bora (inductieplaat), Liebherr (koelkast), Miele (stoomoven, oven) en Siemens (vaatwasser), Selzius Gessi Gunmetal kraan en Miami Gunettal spoelbak van Reginox.

Ook een uniek interior design in uw woning?

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom plannen we een eerste kennismaking op het moment dat u het beste uitkomt.