Interieur en keuken in nieuwbouwwoning
Loenen aan de Vecht

Interieur en keuken in klassiek/landelijke stijl

In Loenen aan de Vecht mochten we aan de slag in dit nieuwbouwhuis, dat is opgetrokken in oude stijl. Van ontwerp tot plaatsing. Zowel het interieur als de keuken creëerden we in een klassiek-landelijke stijl. Dit was een grote wens van de bewoners, die veel gevoel voor stijl hebben.

Sfeervolle meubels met praktisch gemak

Voor de kinderen realiseerden we een unieke tv-kamer met praktische opbergruimte in stijl, passend bij de gehele woning. Ook creëerden we een thuiswerkplek, met aan de andere kant een kastenwand met invisible doors. In de hal en de garage maakten we kasten, net als op de overloop en de badkamer. Tussen de master bedroom en de aangrenzende, open badkamer maakten we walk-in closets. Sfeervolle elementen in huis met veel praktisch gemak.

High-end keuken met alle comfort

En natuurlijk de keuken. Met fronten in grijsbruin, voor een bronslook. De stollen en passtukken zijn uitgevoerd in eiken fineer,  grepen uitgevoerd in Jolie Essence Aged Bronze. De werkbladen zijn van Fior Di Bosco, een sfeervolle marmersoort uit Toscane. De apparatuur zijn van Liebherr, Siemens, Novy en Quooker. Een fantastische keuken met high-end uitstraling, comfort en gemak.

Ook een uniek interior design in uw woning?

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom plannen we een eerste kennismaking op het moment dat u het beste uitkomt.