ALK project Amsterdam LR 13

Complete inrichting luxe appartementen
Amsterdam

ALK project Amsterdam LR 1

Complete inrichting

In Amsterdam hebben wij de complete inrichting van 2 appartementen in het bekende appartementencomplex De Hooch gerealiseerd. Het ene appartement is voor het eigen gebruik van de bewoners, het andere appartement is gekocht als investering en wordt verhuurd. In beide appartementen hebben wij de keuken, badkamer, slaapkamer, woonkamer, wc, waskamer, haarden, deuren, kastenwand, garderobe, bed, badmeubel en walk-in geplaatst. Een compleet interieur, waarbij alles samen een mooi geheel vormt.

ALK project Amsterdam LR 16

Uitdaging in hartje Amsterdam

Het vervoeren van de materialen ging niet vanzelf, aangezien het complex in hartje Amsterdam staat. Maar deze uitdaging gingen wij niet uit de weg. Het grootste gedeelte van de materialen zijn met een enorme kraan naar de verdiepingen gebracht.

Enkele specificaties van dit project zijn de designdeuren, de verdekte 3D scharnieren en het KFV magneetslot. De deuren zijn voorzien van frezingen. De meeste elementen in deze appartementen zijn uitgevoerd in eiken, gebeitst en gelakt.

ALK project Amsterdam LR 7

In de puntjes afgewerkt

In de keuken bevinden zich schappen., hiervan is de onderkant voorzien van LED-verlichting en de achterwand van eiken latten. Zowel de schappen als het werkblad zijn afgewerkt in Ceppo di Gres.

ALK project Amsterdam LR 13

Plafondrek en haard

Boven het kookeiland hangt een stalen plafondrek waar glas in is gelegd. De staanders van het rek zijn ronde buizen. Ook in dit plafondrek is LED-verlichting verwerkt. De fronten van het kookeiland zijn, net als bijvoorbeeld.de kast in de slaapkamer, gespoten in een speciale kleur: Janvier No. 1 mat.

De haard op de achtergrond is op de boven- en onderkant beplakt met exclusief Alphenbergleer Maxpell Mediterraneo 2.

ALK project Amsterdam LR 19

Kasten met schuifdeur

Deze tv- en kastenwand is voorzien van een schuifdeur. Zo kan dit van het beeld onttrokken worden op het moment dat dit niet in gebruik is en behoud je de rust in de ruimte. De kasten zijn net als de deuren en veel andere elementen uitgevoerd in eiken, gebeitst en gelakt.

ALK project Amsterdam LR 33
ALK project Amsterdam LR 27
ALK project Amsterdam LR 39
ALK project Amsterdam LR 21
ALK project Amsterdam LR 3

Ook een uniek interior design in uw woning?

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom plannen we een eerste kennismaking op het moment dat u het beste uitkomt.