Totaalrenovatie in villawijk
Aerdenhout

Interieurbouw op stand

Clairz Interior Design tekende grotendeels het ontwerp, wij verzorgden de interieurbouw. Een mooie opdracht in de bekende villawijk in de duinen van Bloemendaal. 

Hotelsuite met sauna en bad

In een klantgesprek namen we alle details door. Op de bovenverdieping maakten we een hotelsuite, met sauna en bad. Grote raampartijen geven uitzicht op de tuin. In de slaapkamer bouwden we kasten die samen met een zitgedeelte één geheel vormen. Met tip-on lades, grepen in verouderd messing en zwarte roedes en Jolie-kapstokhaken (J-1530-GA). In de ruimte tussen de sauna en het bad is aan elke zijde een hoge kastenwand gerealiseerd. Eén van de deuren biedt toegang tot een toilet die op een fraaie manier in de kastenwand is opgenomen.

Walk-in closet

De walk-in closet maakten we in de corpuskleur Kasjmiergrijs, met fronten, pinten, passtukken van eikenfineer spuitwerk en grepen van Jolie en messing greeplijsten.

Ook een uniek interior design in uw woning?

Een header tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis.

Afspraak maken
Bellen