Over Altivello

Welkom bij Altivello! Bij ons draait alles om het realiseren van uw droominterieur. Al sinds 1973 zijn we gepassioneerd door alles wat met design en functionaliteit te maken heeft. Ons doel is om uw woning om te toveren tot een plek waar u zich niet alleen thuis voelt, maar waar u ook trots op kunt zijn. Of u nu houdt van een strakke, minimalistische uitstraling, een warme en uitnodigende sfeer, of juist een gedurfde en eigentijdse stijl, bij Altivello zijn wij er om uw visie werkelijkheid te maken. Ons gepassioneerde team brengt we een schat aan kennis, ervaring en creativiteit naar elk project. Zo realiseren wij outstanding interiors.

VACATURE: TRAPPENMONTEUR (40 UUR)

Bij Altivello combineren we de wensen van de klant met onze adviezen. Zo ontstaan unieke ontwerpen voor keukens, trappen en (totaal)interieurs. In ons atelier maken we alles op maat, geheel naar de wens van de klant. We werken met vakmensen die de ontwerpen uitvoeren en plaatsen bij de klant. Heb jij oog voor detail en wil jij onze trappen daadwerkelijk realiseren bij de klant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Maak kennis met Altivello

Op hoog niveau

Altivello begon in 1973 als meubelmakerij, onder de naam Van Maanen Timmerwerk. De locatie in Barneveld werd al gauw te klein. Aan de Puurveenseweg in Kootwijkerbroek begonnen we in 1997 met het ontwerpen en maken van trappen. En in 2007 met complete interieurs voor het hogere segment. Sinds 2019 werken we onder de naam Altivello, Italiaans voor ‘hoog niveau’. We ontwerpen volledig op maat en produceren in eigen atelier. Ambachtelijk vakwerk, speciaal voor u.

Doe inspiratie op bij Altivello

Onze interieuroplossingen ervaart u het best zelf, bij Altivello. Hier zit ook ons atelier; de plek waar we uw interieur gaan maken. U ruikt er het hout; het materiaal waarmee we creëren. We tonen u de materialen, kleuren en afwerkingen. En laat u vooral ook inspireren door onze adviseurs. Heeft u zelf geen interieurarchitect ingeschakeld? Laten wij die nou zélf in huis hebben. Hij schetst uw gedroomde interieur. Bezoek ons daarvoor op afspraak. Parkeren kan voor de deur.

Ons team

Bij Altivello hebben we een getalenteerd team van professionals, uw interieurwensen zijn bij ons dus in goede handen. Van ervaren ontwerpers tot bekwame adivseurs, onze medewerkers brengen een schat aan kennis, creativiteit en toewijding naar elke project. Met onze adviseurs gaat u om tafel om te komen tot een outstanding design. Onze tekenaar werkt dit idee vervolgens uit, waarna onze vakmensen in het atelier aan de slag gaan. Onze monteurs komen bij u thuis voor het plaatsen en afstellen. En onze administratieve medewerkers; zij houden het overzicht. Maar wat ons echt onderscheidt, is onze passie voor het creëren van mooie interieurs. We luisteren naar uw wensen, denken met u mee en zetten onze kennis en ervaring in om uw ideeën tot leven te brengen.

ALK  z6f1990 portret concept web vierkant Henk eigenaar

HENK
eigenaar | adviseur

GERT
adviseur | ontwerper

ALINE
administratie

ALK  z6f1990 portret Lisa vierkant HR commercieel

LISA
officemanager

EVELINE
administratie

WILLEM
tekenaar | projectbegeleider

HENRI
tekenaar | projectbegeleider

KEES
spuiter

HERWIN
atelier

WILHELM
montage

WOUTER
montage

MAURITS
atelier | montage

BRAM
montage | atelier

ALBERT
montage

SEM
atelier

PAUL
atelier

ALK  z6f1990 portret concept web vierkant Henk atelier

HENK
atelier

ALK  z6f1990 portret concept web vierkant Herman atelier

HERMAN
atelier

Ontvang Aesthetics, ons inspiratiemagazine

Wilt u inspiratie opdoen? Vraag ons magazine aan en laat u verrassen. Aesthetics staat boordevol inspiratie, met onder andere projecten die wij al gerealiseerd hebben. Natuurlijk is het interieur dat wij voor u maken volstrekt uniek.

2023 03 29 ALK Mockup brochure

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl

© 2022 Altivello   |   Privacyverklaring   |  Cookieverklaring  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden

een website van Treffend en Co.