Over Altivello

Ontdek de ongekende beleving van een gepersonaliseerd interieur. Een interieur op maat dat past bij wat u mooi vindt en waarin u zich op uw best vóelt. Elke trap, elke keuken, elk meubelelement van Altivello is uniek en ademt allure. Altivello staat voor traditioneel vakmanschap met verfijnd design, verrassende combinaties en superieure materialen. Eén specialist voor uw totale interieur. Outstanding interiors, al sinds 1973.

Op hoog niveau

Altivello begon in 1973 als meubelmakerij, onder de naam Van Maanen Timmerwerk. De locatie in Barneveld werd al gauw te klein. Aan de Puurveenseweg in Kootwijkerbroek begonnen we in 1997 met het ontwerpen en maken van trappen. En in 2007 met complete interieurs voor het hogere segment. Sinds 2019 werken we onder de naam Altivello, Italiaans voor ‘hoog niveau’. We ontwerpen volledig op maat en produceren in eigen atelier. Ambachtelijk vakwerk, speciaal voor u.

Doe inspiratie op bij Altivello

Onze interieuroplossingen ervaart u het best zelf, bij Altivello. Hier zit ook ons atelier; de plek waar we uw interieur gaan maken. U ruikt er het hout; het materiaal waarmee we creëren. We tonen u de materialen, kleuren en afwerkingen. En laat u vooral ook inspireren door onze adviseurs. Heeft nu zelf geen interieurarchitect ingeschakeld? Laten we die nou zélf in huis hebben. Hij schetst uw gedroomde interieur. Bezoek ons daarvoor op afspraak. Parkeren kan voor de deur.

Ons team

Uw interieurwensen zijn bij ons in de best mogelijke handen. Met onze adviseurs gaat u om tafel om te komen tot een outstanding design. Onze tekenaar werkt het idee uit, waarna onze vakmensen in het atelier aan de slag gaan. Onze monteurs komen bij u thuis voor het plaatsen en afstellen. En onze administratief medewerker; zij houdt het overzicht. Allemaal met een hart voor mooie interieurs.

ALK  z6f1990 portret concept web vierkant Henk eigenaar

HENK
eigenaar | adviseur

GERT
adviseur | ontwerper

ALINE
administratie

ALWIN
calculator

EVELINE
administratie

WILLEM
tekenaar | projectbegeleider

HENRI
tekenaar | projectbegeleider

KEES
spuiter

HERWIN
atelier

WILHELM
montage

WOUTER
montage

MAURITS
atelier | montage

BRAM
montage | atelier

ALBERT
montage

SEM
atelier

PAUL
atelier

ALK  z6f1990 portret concept web vierkant Henk atelier

HENK
atelier

ALK  z6f1990 portret concept web vierkant Herman atelier

HERMAN
atelier

Ontvang Aesthetics, ons inspiratiemagazine

Wilt u inspiratie opdoen? Vraag ons magazine aan en laat u verrassen. En weet dat het interieur dat we voor u maken volstrekt uniek is.

2023 03 29 ALK Mockup brochure

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl