Ontwerpers en makers van
your kitchen

Exclusieve keukens op maat

Een keuken van Altivello is exclusief, handgemaakt en volledig afgestemd op uw wensen. We ontwerpen en maken uw keuken voor u op maat in ons eigen atelier, met vakmanschap en toewijding. We bouwen de keukens met hout als basis en gebruiken luxe, duurzame materialen en afwerkingen. Alles is mogelijk. Elk detail van uw keuken geven we zorgvuldig vorm, van de handgrepen tot het werkblad. Het resultaat? Een high-end keuken die niemand anders heeft. Altijd uitzonderlijk stijlvol. Een keuken om van te genieten. Die verdient een centrale plek in uw huis.

Uw eigen, unieke keuken

Een Altivello-keuken is maatwerk. U doet bij ons geen enkele concessie in maatvoering, kleur en afwerking. Dit betekent dat uw nieuwe keuken perfect aansluit bij uw wensen. Of het nu gaat om een compacte keuken in een appartement of een ruime keuken in een landhuis, wij passen ons ontwerp aan uw specifieke behoeften en wensen aan. Ook de keukenindeling maken we geheel naar wens. We geven duidelijk advies, zadat u altijd de beste keuze kunt maken. Van het plaatsen van de apparaten tot de keukenkastjes en werkbladhoogte: elk aspect wordt zorgvuldig overwogen. Zo wordt het 100% uw eigen, unieke keuken.

Advies over materialen en afwerkingen

Een Altivello-keuken moet naadloos in uw interieur passen. Daarom hebben wij een brede keuze aan opties om aan uw specifieke smaak en stijl te voldoen. Kiest u voor een robuuste afwerking van het hout of voor hoogglans gelakt?

Het werkblad is een van de meest opvallende kenmerken van uw keuken. Bij Altivello zijn de mogelijkheden eindeloos. Gaat u voor een werkblad in natuursteen, composiet, kwartsiet, keramiek of nóg een ander materiaal? Denk aan merken zoals Jetstone, Dekton, Silestone, Sensa en Natural Stone. En wat dacht u van de kleinere elementen: de kraan, de keukengrepen, de spoelbak. We spreken elk element door. Zo past de keuken tot in detail bij uw smaak en stijl.

De apparatuur is van topmerken zoals Bora, Liebherr, Gaggenau, Miele en Bosch. Zo bent u verzekerd van hoogwaardige prestaties en betrouwbaarheid. Met aandacht en precisie maken wij uw keuken. Pure klasse. Wij adviseren u graag.

Handige oplossingen, slimme details

Uw nieuwe keuken moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch in gebruik. Een slimme indeling zorgt ervoor dat alles binnen handbereik is, of u nu kookt, afwast of opbergt. Denk aan de plaatsing van keukenkastjes, lades, draaiplateaus en naar boven openende deurtjes. Of u nu kiest voor opbouw handgrepen of een strak, greeploos design, we zorgen dat uw keuken gebruiksvriendelijk is en aansluit bij uw dagelijkse routines. Dankzij onze aandacht voor detail en expertise in keukenontwerp, kunt u erop vertrouwen dat uw Altivello-keuken aan al uw verwachtingen voldoet.
ALK  dsc7451 keuken Putten LR 24
ALK  dsc7334 keuken Putten LR 1
ALK  dsc7510 keuken Putten LR 40

Welkom in onze studio

Een keuken kopen doet u niet elke dag. Daarom staat Altivello voor u klaar. Graag nodigen we u uit in onze studio in Kootwijkerbroek (gemeente Barneveld) om inspiratie op te doen. Stap voor stap geven we samen uw nieuwe keuken vorm. Daarna maken we een offerte én een realistisch 3D-ontwerp voor u. We maken en ontwerpen eveneens trappen en meubelelementen in dezelfde high-end stijl. Zo ontstaat een inspirerende leefomgeving om dagelijks van te genieten.

Daarom een Altivello keuken

100% maatwerk
Vele materialen, stijlen en afwerkingen
Productie in eigen Veluws atelier
Maatwerk trappen en meubels in dezelfde exclusieve stijl

Niemand anders heeft dezelfde keuken

Ontvang Aesthetics, ons inspiratiemagazine

Wilt u eerst wat inspiratie opdoen? Vraag dan ons magazine aan en laat u inspireren. En weet dat het interieur dat we voor u maken volstrekt uniek is.

2023 03 29 ALK Mockup brochure
Merken

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl

© 2022 Altivello   |   Privacyverklaring   |  Cookieverklaring  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden

een website van Treffend en Co.