Ontwerpers en makers van
your kitchen

Exclusieve keukens op maat

Een exclusieve keuken, handgemaakt, en met úw signatuur. We ontwerpen en maken uw keuken voor u op maat in ons eigen atelier.Die ontwerpen en maken we helemaal op maat voor u. Dat doen we met hout als basis, met toepassing van luxe, degelijke materialen en afwerkingen. Elk detail geven we zorgvuldig vorm. Met als resultaat: een high-end keuken die niemand anders heeft. Uitzonderlijk stijlvol. Een keuken om te savoureren.
ALK  dsc0547 9
ALK  dsc0547 1
ALK  dsc0547 13

Uw eigen, unieke keuken

Een Altivello-keuken is maatwerk. U doet bij ons geen enkele concessie in maatvoering, kleur en afwerking. Dit betekent dat uw nieuwe keuken perfect past in de ruimte en bij uw interieur. Ook de keukenindeling maken we geheel naar wens. Zo wordt het 100% uw eigen, unieke keuken.

Advies over materialen en afwerkingen

Een Altivello-keuken moet naadloos in uw interieur passen. Kiest voor een robuuste afwerking van het hout, of hoogglans gelakt? Gaat u voor een werkblad in natuursteen, composiet, kwartsiet, keramiek of nóg een ander materiaal? Denk aan merken zoals Jetstone, Dekton, Silestone, Sensa en Natural Stone. De kraan, de keukengrepen, de spoelbak, we spreken elk element door. De apparatuur is van kwaliteitsmerken als Bora, Liebherr, Gaggenau, Miele en Bosch. Met aandacht en precisie maken wij uw keuken. Pure klasse.

Handige oplossingen, slimme details

Een Altivello-keuken is niet alleen een lust voor het oog, maar ook praktisch en oerdegelijk. Met een slimme indeling heeft u alles voor het grijpen, of u nu kookt, afwast of opbergt. Waar wilt u keukenkastjes? En wilt u vooral draaideurtjes of ook veel lades, een draaiplateau voor de pannen en deurtjes die naar boven opengaan? En kies uit opbouw handgrepen of een greeploze keuken.

Welkom in onze studio

De kosten van uw keuken hangen af van veel factoren. Zoals de uitvoering en grootte én de plek waar de keuken komt. We nodigen u daarom graag uit in onze studio in Kootwijkerbroek (gemeente Barneveld). Doe hier uw keukeninspiratie op. Stap voor stap geven we samen uw nieuwe keuken vorm. Daarna maken we een offerte én een realistisch 3D-ontwerp voor u. We maken en ontwerpen eveneens trappen en meubelelementen in dezelfde high-end stijl. Zo ontstaat een inspirerende leefomgeving om dagelijks van te genieten.

Daarom een Altivello keuken

100% maatwerk
Vele materialen, stijlen en afwerkingen
Productie in eigen Veluws atelier
Maatwerk trappen en meubels in dezelfde exclusieve stijl

Niemand anders heeft dezelfde keuken

Ontvang Aesthetics, ons inspiratiemagazine

Wilt u inspiratie opdoen? Vraag ons magazine aan en laat u verrassen. En weet dat het interieur dat we voor u maken volstrekt uniek is.

2023 03 29 ALK Mockup brochure
Merken

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl