Ontwerpers en makers van
your kitchen

Exclusieve keukens op maat

Een keuken van Altivello is exclusief, handgemaakt en draagt uw signatuur. We ontwerpen en maken uw keuken voor u op maat in ons eigen atelier. met vakmanschap en toewijding. We bouwen de keukens met hout als basis, met toepassing van luxe, degelijke materialen en afwerkingen. Elk detail geven we zorgvuldig vorm, van de handgrepen tot het werkblad. Met als resultaat: een high-end keuken die niemand anders heeft. Altijd uitzonderlijk stijlvol. Een keuken om van en in te genieten. Dat verdient een centrale plek in huis.

ALK  dsc0547 9
ALK  dsc0547 1
ALK  dsc0547 13

Uw eigen, unieke keuken

Een Altivello-keuken is maatwerk. U doet bij ons geen enkele concessie in maatvoering, kleur en afwerking. Dit betekent dat uw nieuwe keuken perfect past in de ruimte en bij uw interieur. Of het nu gaat om een compacte keuken in een appartement of een ruime keuken in een landhuis, wij passen ons ontwerp aan uw specifieke behoeften en wensen aan. Ook de keukenindeling maken we geheel naar wens. We geven duidelijk advies, zodat de keuken niet alleen stijlvol, maar ook gebruiksvriendelijk is. Van het plaatsen van de apparaten tot de keukenkastjes en werkbladhoogte: elk aspect wordt zorgvuldig overwogen om een keuken te creëren die perfect aansluit bij uw levensstijl. Zo wordt het 100% uw eigen, unieke keuken.

Advies over materialen en afwerkingen

Een Altivello-keuken moet naadloos in uw interieur passen. Daarom hebben wij een brede keuze aan opties om aan uw specifieke smaak en stijl te voldoen. Kiest u voor een robuuste afwerking van het hout of voor hoogglans gelakt?

Het werkblad is een van de meest opvallende kenmerken van uw keuken. Bij Altivello zijn de keuzemogelijkheden eindeloos. Gaat u voor een werkblad in natuursteen, composiet, kwartsiet, keramiek of nóg een ander materiaal? Denk aan merken zoals Jetstone, Dekton, Silestone, Sensa en Natural Stone. En wat dacht u van de kleinere elementen: de kraan, de keukengrepen, de spoelbak. We spreken elk element door. Zo past de keuken tot in detail bij uw smaak en stijl.

De apparatuur is van kwaliteitsvolle merken zoals Bora, Liebherr, Gaggenau, Miele en Bosch. Zo bent u verzekerd van hoogwaardige prestaties en betrouwbaarheid. Met aandacht en precisie maken wij uw keuken. Pure klasse. Wij adviseren u graag.

Handige oplossingen, slimme details

Een Altivello-keuken is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens praktisch en oerdegelijk. Zo sluit de keuken perfect aan bij uw dagelijkse behoeften en routines. Met een slimme indeling heeft u alles voor het grijpen, of u nu kookt, afwast of opbergt. Waar wilt u keukenkastjes? En wilt u vooral draaideurtjes of ook veel lades, een draaiplateau voor de pannen en deurtjes die naar boven opengaan? Ook kunt u kiezen uit opbouw handgrepen of een greeploze keuken voor een strak design. Wij zorgen ervoor dat de keuken gebruiksvriendelijk is. Zo maken we uw leven makkelijker. Met onze oog voor detail en expertise in keukenontwerp, kunt u erop vertrouwen dat uw Altivello-keuken niet alleen aan al uw verwachtingen voldoet, maar deze ook overtreft.
ALK  dsc7451 keuken Putten LR 24
ALK  dsc7334 keuken Putten LR 1
ALK  dsc7440 keuken Putten LR 21

Welkom in onze studio

De kosten van uw keuken hangen af van veel factoren. Zoals de uitvoering en grootte én de plek waar de keuken komt. We nodigen u daarom graag uit in onze studio in Kootwijkerbroek (gemeente Barneveld). Doe hier uw keukeninspiratie op. Stap voor stap geven we samen uw nieuwe keuken vorm. Daarna maken we een offerte én een realistisch 3D-ontwerp voor u. We maken en ontwerpen eveneens trappen en meubelelementen in dezelfde high-end stijl. Zo ontstaat een inspirerende leefomgeving om dagelijks van te genieten.

Daarom een Altivello keuken

100% maatwerk
Vele materialen, stijlen en afwerkingen
Productie in eigen Veluws atelier
Maatwerk trappen en meubels in dezelfde exclusieve stijl

Niemand anders heeft dezelfde keuken

Ontvang Aesthetics, ons inspiratiemagazine

Wilt u inspiratie opdoen? Vraag ons magazine aan en laat u verrassen. En weet dat het interieur dat we voor u maken volstrekt uniek is.

2023 03 29 ALK Mockup brochure
Merken

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl

© 2022 Altivello   |   Privacyverklaring   |  Cookieverklaring  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden

een website van Treffend en Co.