ALK  dsc4749 Topperbinnenweg 2b Kootwijkerbroek LR R 18

Ontwerpers en makers van
your kitchen

Wij waarderen uw woning.

Bij Altivello waarderen we uw passie voor uw droomplek. U woont op de plek die u altijd gewild heeft. Hoe mooi zou het zijn om die plek nog mooier te maken? Een keuken is een centrale plek in uw woning, waar u elke dag samenkomt. Is dit de plek die u wilt vernieuwen? Dan bent u aan het goede adres. Wij kunnen helpen. Bent u nog niet overtuigd en wilt u meer van ons werk zien? Vraag dan ons inspiratiemagazine aan of bekijk onze keuken projecten.
ALK  dsc4750 Topperbinnenweg 2b Kootwijkerbroek LR R 19

Ontvang Aesthetics, ons inspiratiemagazine

Wilt u inspiratie opdoen? Vraag ons magazine aan en laat u verrassen. En weet dat het interieur dat we voor u maken volstrekt uniek is.

2023 03 29 ALK Mockup brochure

Tijd voor verandering?

Bij Altivello maken wij compleet op maat gemaakte keukens. Hierdoor is er ruimte voor al uw ideeën. We geloven dat uw keuken naadloos moet passen bij de rest van uw huis, maar vooral bij wie u bent als persoon. Wij luisteren naar u, nemen uw wensen serieus en creëren een ontwerp dat al uw ambities waar maakt. Zo ontstaat er een keuken die perfect past in uw huis.
ALK  dsc4752 Topperbinnenweg 2b Kootwijkerbroek LR R 20

Welkom in onze studio

De kosten van uw keuken hangen af van veel factoren. Zoals de uitvoering en grootte én de plek waar de keuken komt. We nodigen u daarom graag uit in onze studio in Kootwijkerbroek (gemeente Barneveld). Doe hier uw keukeninspiratie op. Stap voor stap geven we samen uw nieuwe keuken vorm. Daarna maken we een offerte én een realistisch 3D-ontwerp voor u. We maken en ontwerpen eveneens trappen en meubelelementen in dezelfde high-end stijl. Zo ontstaat een inspirerende leefomgeving om dagelijks van te genieten.

Daarom een Altivello keuken

100% maatwerk
Vele materialen, stijlen en afwerkingen
Productie in eigen Veluws atelier
Maatwerk trappen en meubels in dezelfde exclusieve stijl

Niemand anders heeft dezelfde keuken

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl