Ontwerpers en makers van
your kitchen

Wij nemen u serieus.

Bij Altivello nemen we uw passie voor stijl serieus. We begrijpen dat u op zoek bent naar een keuken die niet alleen stijlvol is, maar ook uw unieke persoonlijkheid weerspiegelt. Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan persoonlijke aandacht, ondersteuning en zorg voor uw keukenproject. Bij Altivello is uw droomkeuken binnen handbereik, en we zijn er om u te begeleiden op elke stap van de weg.

Ontvang Aesthetics, ons inspiratiemagazine

Wilt u inspiratie opdoen? Vraag ons magazine aan en laat u verrassen. En weet dat het interieur dat we voor u maken volstrekt uniek is.

2023 03 29 ALK Mockup brochure

Uw wensen staan centraal

Bij Altivello willen we uw wensen begrijpen en deze tot leven brengen. We geloven dat uw keuken naadloos moet passen bij de rest van uw huis, maar vooral bij wie u bent als persoon. Uw keuken wordt volledig op maat gemaakt, met ruimte voor al uw ideeën en voorkeuren. Wij luisteren naar u, nemen uw wensen serieus en creëren een ontwerp dat uw unieke stijl weerspiegelt.

Welkom in onze studio

De kosten van uw keuken hangen af van veel factoren. Zoals de uitvoering en grootte én de plek waar de keuken komt. We nodigen u daarom graag uit in onze studio in Kootwijkerbroek (gemeente Barneveld). Doe hier uw keukeninspiratie op. Stap voor stap geven we samen uw nieuwe keuken vorm. Daarna maken we een offerte én een realistisch 3D-ontwerp voor u. We maken en ontwerpen eveneens trappen en meubelelementen in dezelfde high-end stijl. Zo ontstaat een inspirerende leefomgeving om dagelijks van te genieten.

Daarom een Altivello keuken

100% maatwerk
Vele materialen, stijlen en afwerkingen
Productie in eigen Veluws atelier
Maatwerk trappen en meubels in dezelfde exclusieve stijl

Niemand anders heeft dezelfde keuken

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl