ALK  z6f3670 project Barneveld keuken rond LR 3

Ontwerpers en makers van
your kitchen

Wij waarderen uw kookkunsten.

Bij Altivello waarderen we uw passie voor koken. U wilt een keuken waar u heerlijke gerechten kunt bereiden. Een keuken die vies mag worden, en ook een plek waar u zich thuis voelt en die persoonlijk bij u past. Dat is wat wij u bieden. Niet zomaar een keuken, maar een keuken die u vrolijk maakt. Het is een plek om gasten te ontvangen, om trots op te zijn. Staat u binnenkort in een Altivello keuken te koken?
ALK  z6f3714 project Barneveld keuken rond LR 10
ALK  z6f3683 project Barneveld keuken rond LR 6
ALK  z6f3781 project Barneveld keuken rond LR 29

Ontvang Aesthetics, ons inspiratiemagazine

Wilt u inspiratie opdoen? Vraag ons magazine aan en laat u verrassen. En weet dat het interieur dat we voor u maken volstrekt uniek is.

2023 03 29 ALK Mockup brochure

Uniek in zijn soort

Bij Altivello begrijpen wij dat u iets bijzonders wil. Daarom zijn al onze keukens op maat gemaakt, met ruimte voor uw wensen. Of het nu gaat om unieke kastontwerpen, aangepaste werkbladen, speciale opbergoplossingen of een onconventionele indeling, wij maken het mogelijk om elk aspect van uw keuken te personaliseren. Wilt u echt een unieke keuken? Dan bent u bij ons op het juiste adres.
ALK  z6f3744 project Barneveld keuken rond LR 17
ALK  z6f3674 project Barneveld keuken rond LR 4

Welkom in onze studio

De kosten van uw keuken hangen af van veel factoren. Zoals de uitvoering en grootte én de plek waar de keuken komt. We nodigen u daarom graag uit in onze studio in Kootwijkerbroek (gemeente Barneveld). Doe hier uw keukeninspiratie op. Stap voor stap geven we samen uw nieuwe keuken vorm. Daarna maken we een offerte én een realistisch 3D-ontwerp voor u. We maken en ontwerpen eveneens trappen en meubelelementen in dezelfde high-end stijl. Zo ontstaat een inspirerende leefomgeving om dagelijks van te genieten.

Daarom een Altivello keuken

100% maatwerk
Vele materialen, stijlen en afwerkingen
Productie in eigen Veluws atelier
Maatwerk trappen en meubels in dezelfde exclusieve stijl

Niemand anders heeft dezelfde keuken

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl