MODERNE KEUKEN


Moderne keuken met kook­eiland

Erg populair is een moderne keuken met kookeiland. En dat is logisch. Natuurlijk, een kookeiland is een handige plek om te koken. Maar een kookeiland zorgt vooral voor meer gezelligheid. Zeker als het ook dient als bar. Dan wordt het kookeiland een plek waar u heerlijk kunt ontbijten of met vrienden wat kunt drinken.

Alles wat wij maken, wordt op maat gedaan. Is een moderne keuken met kookeiland uw droom, maar twijfelt u of het goed in uw ruimte past? Laat het ons weten, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden. 


Moderne hoek­keuken

Een moderne keuken kan een rechte opstelling hebben, maar net zo goed kan het een hoekkeuken zijn. Een moderne hoekkeuken is praktisch door de L-vormige opstelling en past daarmee in zowel kleine als grote ruimtes. Qua kleuren wordt een moderne hoekkeuken tegenwoordig nog vaak uitgevoerd in zwart, wit of aardetinten, maar daarin is volop keuze.


MODERNE KEUKEN MET HOUT

Bij een moderne keuken denkt u wellicht niet direct aan een combinatie met hout. Toch zien we een moderne keuken met hout steeds meer terugkomen. Sommige mensen ervaren een moderne keuken met hoogglans of matte fronten als te modern. Zij kiezen dan voor hout om meer sfeer toe te voegen aan de keuken. Hout geeft daarbij ook een unieke, karakteristieke uitstraling en het contrasteert mooi met de moderne elementen in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan een massief houten keukenblad.

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl

© 2022 Altivello   |   Privacyverklaring   |   Algemene voorwaarden

een website van Treffend en Co.