Home   |   Over Altivello   |   Projecten   |   Partners   |   Contact

Vacature    |    Brochure aanvragen    |   (0342) 221 008

Vacature    |    Brochure aanvragen    |   (0342) 221 008

MODERNE KEUKEN


Wat is een moderne keuken?

Een keuken is modern als het een strak uiterlijk heeft, met eigentijdse materialen en exclusief keukenapparatuur met overtuigende prestaties en ambachtelijke kwaliteit. Het moderne karakter zit dus zowel in esthetiek als in functionaliteit. Denk bijvoorbeeld aan onderhoudsvriendelijke werkbladen van graniet, composiet, keramiek, dekton of marmer. En qua keukenapparatuur aan een geïntegreerd koffiezetapparaat of een wijnklimaatkast.


Moderne keuken met kookeiland

Erg populair is een moderne keuken met kookeiland. En dat is logisch. Natuurlijk, een kookeiland is een handige plek om te koken. Maar een kookeiland zorgt vooral voor meer gezelligheid. Zeker als het ook dient als bar. Dan wordt het kookeiland een plek waar u heerlijk kunt ontbijten of met vrienden wat kunt drinken.

Alles wat wij maken, wordt op maat gedaan. Is een moderne keuken met kookeiland uw droom, maar twijfelt u of het goed in uw ruimte past? Laat het ons weten, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden. 


Moderne hoekkeuken

Een moderne keuken kan een rechte opstelling hebben, maar net zo goed kan het een hoekkeuken zijn. Een moderne hoekkeuken is praktisch door de L-vormige opstelling en past daarmee in zowel kleine als grote ruimtes. Qua kleuren wordt een moderne hoekkeuken tegenwoordig nog vaak uitgevoerd in zwart, wit of aardetinten, maar daarin is volop keuze.

Al onze keukens worden vervaardigd door onze eigen meubelmakers. We doen daarbij geen concessies aan kleur, afmeting of vorm. Een hoekkeuken krijgt tevens moderne accenten van specifieke materialen, zoals glazen keukendeuren, een Neolith aanrechtblad of het SERVO DRIVE systeem van Blum.


MODERNE KEUKEN MET HOUT

Bij een moderne keuken denkt u wellicht niet direct aan een combinatie met hout. Toch zien we een moderne keuken met hout steeds meer terugkomen. Sommige mensen ervaren een moderne keuken met hoogglans of matte fronten als te modern. Zij kiezen dan voor hout om meer sfeer toe te voegen aan de keuken. Hout geeft daarbij ook een unieke, karakteristieke uitstraling en het contrasteert mooi met de moderne elementen in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan een massief houten keukenblad.

PROJECTEN EN KEUKENS

-->
-->
keuken in barneveld van altivello

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag: 
09.30 - 17.30 uur

T (0342) 221 008
E info@altivello.nl

© 2023 Altivello   |   Privacyverklaring   |   Algemene voorwaarden

een website van Treffend en Co.