LUXE KEUKEN


wat maakt een keuken luxe?

Een luxe keuken kenmerkt zich door (inbouw)apparatuur van topkwaliteit, hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking. Om tot zo’n exclusieve keuken te komen beginnen we met een uniek ontwerp. Samen bespreken we wat de wensen zijn van uw nieuwe keuken. Van keukenapparatuur van Gaggenau, Miele of Siemens tot kranen van Quooker of Gessi. En van keukenbladen van travertin of marmer tot een afwerking met liquid metal.


LUXE KEUKEN MET KOOK­EILAND

Een kookeiland hoort voor veel mensen bij een luxe keuken. Een eiland is een plek waar keukenliefhebbers heerlijk kunnen koken. Daarnaast vormt een kookeiland een gezellige plek waaraan gegeten en gedronken kan worden. Van een rustig ontbijt tot een borrel met vrienden. Het kookeiland kan uiteraard voorzien worden van luxe keukenapparatuur zoals een plasmafilter of een wijnklimaatkast.


LUXE DESIGN KEUKEN

Een luxe designkeuken kenmerkt zich door een uniek keukendesign, hoge kwaliteit, luxe merken en een exclusieve uitstraling. Deze keukens zijn voorzien van de laatste technische ontwikkelingen en de modernste inbouw keukenapparatuur. Dit combineren we met handgemaakte elementen. Dat maakt een luxe designkeuken nog exclusiever. Ook hebben deze luxe keukens een opstelling die uniek is, met bijzondere kleur- en materiaalcombinaties. Echte eyecatchers!


LUXE KEUKEN KOPEN

Wilt u een luxe keuken kopen, maar weet u nog niet goed waar u allemaal op moet letten? Dat is heel begrijpelijk. Er valt enorm veel te kiezen. Qua kleuren, materialen, apparatuur en afwerking. Wat is de mooiste en slimste keuze voor uw nieuwe luxe keuken? Om dat te bepalen nemen wij u stap voor stap mee in het proces. Van ontwerp tot oplevering van de keuken.

Het is heel belangrijk dat we uw wensen goed in kaart brengen. Van afmeting tot indeling, van verlichting tot apparatuur. Uiteraard adviseren wij u tot in detail, zodat u van elke keuze de mogelijke voordelen en nadelen kent. Zo wordt een luxe keuken kopen leuk en inspirerend. 

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl

© 2022 Altivello   |   Privacyverklaring   |   Algemene voorwaarden

een website van Treffend en Co.