KEUKEN OP MAAT

—g
KEUKEN OP MAAT LATEN MAKEN

Er zijn goede redenen om een keuken op maat te laten maken. Een belangrijke reden kan zijn dat een standaard keuken niet optimaal past in de ruimte die u heeft. Een keuken op maat daarentegen kan perfect worden afgestemd op uw behoeften. Bijvoorbeeld wandkasten die u wilt wegwerken in de muren, materialen die aansluiten bij de rest van het interieur of de hoogte van het keukenblad.

Een andere goede reden om voor een keuken op maat te kiezen, is dat u iets unieks wilt. Een exclusieve keuken die niemand anders heeft. Uw droomkeuken, die u zelf volledig naar wens hebt samengesteld en waarin kwaliteit voorop staat. Dat is waarom mensen bij ons een keuken op maat laten maken.


KEUKEN OP MAAT KOSTEN

Een veelgestelde vraag is: wat kost het om een keuken op maat te laten maken? Omdat een prijs afhankelijk is van tal van factoren, is daar geen eenvoudig antwoord op te geven. Denk bijvoorbeeld aan de kosten voor materiaal. Gaat u voor een massief houten keukenblad of gaat u voor natuursteen? Welke type front kiest u? Daarbij komt dat we op elk onderdeel van de keuken topkwaliteit willen leveren en dus alleen de beste merken aanbieden.

Die kwaliteit is ook terug te zien bij de apparatuur. Welke apparaten kiest u en hoeveel? Welke high-end snufjes wilt u verder nog in uw keuken op maat? Alles is mogelijk en daarom kunnen de kosten ook zo variëren. Naast materialen en apparatuur speelt ook de complexiteit een rol. Hoe groot is de keuken en hoe complex en tijdrovend is het om deze te maken? De ruimte waarin de keuken moet komen speelt daarin mee.

Vanwege al deze factoren brengen we graag eerst al uw wensen in kaart, zodat wij een gespecificeerde offerte kunnen maken.

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl

© 2022 Altivello   |   Privacyverklaring   |   Algemene voorwaarden

een website van Treffend en Co.