HAND­GEMAAKTE KEUKEN


Hand­gemaakte keuken op maat

Maak van de keuken de gezelligste plek van uw huis. Een plek waar u heerlijk kunt koken, eten en ontspannen. Met een handgemaakte keuken richt u deze plek helemaal naar eigen smaak in. Voorzien van alle gemakken. Bij een handgemaakte keuken hoeft u geen concessies te doen qua kleur, stijl, afmeting of apparatuur. U krijgt de keuken exact zoals u ‘m in uw hoofd heeft.

Het ontwerp van een handgemaakte keuken is de eerste stap naar uw perfecte keuken. 

We bespreken alle wensen en mogelijkheden wat betreft afmetingen, kleur, materiaal, werkblad en apparatuur. U bepaalt. Wij adviseren.


HAND­GEMAAKTE EIKEN KEUKENS

Altijd al een handgemaakte eiken keuken gewild? Dat begrijpen wij wel. Een eiken keuken geeft warmte aan uw interieur. Eikenhout is eigentijds en stijlvol en past binnen ieder interieur. Dus of uw handgemaakte keuken nou moet passen in een modern of klassiek interieur, een eikenhouten keuken misstaat nooit. Daarnaast heeft eikenhout hele praktische voordelen. Het is hard, sterk en slijtvast. Dit zorgt ervoor dat eiken keukens lang meegaan en niet snel beschadigen. En als er toch wat beschadigingen ontstaan, dan is eikenhout eenvoudig te bewerken.

De productie van een handgemaakte eiken keuken is een vak apart. Wij doen dit volledig in eigen huis. In elke stap van het proces naar uw droomkeuken nemen wij u mee.  


HAND­GEMAAKTE HOUTEN KEUKENS

Houten keukens bieden bepaalde voordelen boven andere keukens. Zo is hout makkelijk te bewerken. Dat is praktisch als een keukenkastje of het keukenblad beschadigd is. Het hout is dan goed te repareren. Daarnaast zijn houten keukens sterk en flexibel. Ze kunnen tegen een stootje en gaan lang mee. We zien daarom steeds vaker dat mensen kiezen voor een handgemaakte houten keuken. Houten elementen zorgen voor sfeer in huis, ongeacht de stijl van het interieur of de keuken. De toepassing van hout geeft altijd een warme uitstraling. Natuurlijk kiest u zelf de houtsoort die bij u past.


HAND­GEMAAKTE LANDELIJKE KEUKENS

Een landelijke stijl, met de warme uitstraling van hout. Bent u ook op zoek naar de perfecte landelijke keuken? Ga dan voor een handgemaakte keuken. Alle elementen kiest u zelf, waardoor u zelf bepaalt hoe landelijk het wordt. Wilt u liever wat moderne of strakke elementen toevoegen aan uw keuken, dan kan dat natuurlijk. Of gaat u toch graag in alles voor nostalgie, met een landelijk fornuis, een keukenblad van natuursteen en robuuste handgrepen? Alles is mogelijk bij de handgemaakte landelijke keuken. Geen gestandaardiseerd maatwerk, maar echt alles op maat en handgemaakt. 

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl

© 2022 Altivello   |   Privacyverklaring   |   Algemene voorwaarden

een website van Treffend en Co.