Home   |   Over Altivello   |   Projecten   |   Partners   |   Contact

Vacature    |    Brochure aanvragen    |   (0342) 221 008

Vacature    |    Brochure aanvragen    |   (0342) 221 008

DESIGN KEUKEN


WAT IS EEN DESIGNKEUKEN?

Een designkeuken wordt gekenmerkt door een luxe en minimalistische uitstraling. Een strakke en functionele keukenopstelling in combinatie met opvallende en gewaagde materialen zorgen voor een exclusief geheel. Een designkeuken is daarmee eigenlijk altijd ook een luxe keuken.


DESIGN HANDGREPEN KEUKEN

De handgrepen van een keuken zijn behalve functioneel ook bepalend voor de uitstraling van uw keuken. Het is één van de meest gebruikte onderdelen in de keuken. Maar welke greep past er bij wat u voor ogen heeft? Of wilt u geen handgrepen en gaat u voor een greeploze keuken?

We maken elke keuken op maat. Dat betekent ook dat handgrepen verkrijgbaar zijn in allerlei maten, materialen en soorten. Handgrepen zijn bepalend voor de sfeer in de keuken, evenals het keukenblad, de achterwand en de keukendeuren. Het is dus belangrijk dat u hier een weloverwogen keuze in maakt. De meeste handgrepen zijn van glimmend of mat metaal, dat onderhoudsvriendelijk is. 


DESIGN GREEPLOZE KEUKEN

Bij een designkeuken denkt u wellicht eerder aan een greeploze keuken. In dat geval wordt er een greeplijst tussen deuren, laden en het werkblad geplaatst. Kasten en laden zijn te openen zonder een handgreep te gebruiken. Een greeplijst geeft de keuken een moderne en strakke uitstraling, omdat het geheel rustiger oogt. Ook bij een designkeuken zonder handgrepen is er keuze. Zo kiest u bijvoorbeeld uit een koperen of gouden greeplijst.

Houd er wel rekening mee dat een greeploze keuken iets vaker schoongemaakt moet worden, omdat keukendeuren en laden worden vastgepakt. Een echte designoplossing om dat te verminderen is het SERVO DRIVE systeem van Blum. Dit systeem zorgt ervoor dat het front maar kort aangetikt hoeft te worden om deuren of laden te openen. 


LUXE DESIGNKEUKENS

Een luxe designkeuken kenmerkt zich door een uniek keukendesign, hoge kwaliteit, luxe merken en een exclusieve uitstraling. Uiteraard bevat een designkeuken de nieuwste en modernste keukenapparatuur. Denk aan een downdraft afzuigkap, een Zeoliet-droogsysteem of het SERVO DRIVE systeem van Blum. Deze luxe combineren we met handgemaakte elementen. Dat maakt een luxe designkeuken nog exclusiever. Ook hebben deze luxe keukens een opstelling die uniek is, met bijzondere kleur- en materiaalcombinaties. Echte eyecatchers!

 

PROJECTEN EN KEUKENS

-->
-->
Keuken

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag: 
09.30 - 17.30 uur

T (0342) 221 008
E info@altivello.nl

© 2022 Altivello   |   Privacyverklaring   |   Algemene voorwaarden

een website van Treffend en Co.