Ontwerpers en makers van
your interior

Eén specialist voor luxe interieur

Wilt u uw keuken, trap én meubelelementen laten ontwerpen en maken? Dan komt u al gauw uit bij meerdere partijen. Dat vraagt om veel afstemming, om fouten te voorkomen. Geen ideale situatie dus. Bij Altivello begrijpen we dit. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om het totale interieurproject aan ons toe te vertrouwen.Bij Altivello creëren we een harmonieuze combinatie van interieurelementen, trappen en keukens, allemaal op maat gemaakt om perfect bij elkaar te passen en uw visie tot leven te brengen.

Door samen te werken met architecten, interieurstylisten en aannemers zorgen we ervoor dat uw project van begin tot eind naadloos verloopt.Als centrale partij zijn wij verantwoordelijk voor het coördineren van alle aspecten van het project. Dit betekent dat u te maken heeft met één aanspreekpunt, wat resulteert in korte communicatielijnen, een duidelijke planning en flexibiliteit gedurende het hele proces. Van het eerste concept tot de laatste afwerking, wij zorgen voor volledige ontzorging, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw nieuwe interieur.U hoeft alleen maar te genieten.

Handige oplossingen, slimme details

Een Altivello-keuken is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens praktisch en oerdegelijk. Zo sluit de keuken perfect aan bij uw dagelijkse behoeften en routines. Met een slimme indeling heeft u alles voor het grijpen, of u nu kookt, afwast of opbergt. Waar wilt u keukenkastjes? En wilt u vooral draaideurtjes of ook veel lades, een draaiplateau voor de pannen en deurtjes die naar boven opengaan? Ook kunt u kiezen uit opbouw handgrepen of een greeploze keuken voor een strak design. Wij zorgen ervoor dat de keuken gebruiksvriendelijk is. Zo maken we uw leven makkelijker. Met onze oog voor detail en expertise in keukenontwerp, kunt u erop vertrouwen dat uw Altivello-keuken niet alleen aan al uw verwachtingen voldoet, maar deze ook overtreft.

Type trap

Bij Altivello weten wij dat een trap veel meer is dan een praktisch element in huis. Het is ook een blikvanger die de ruimte domineert. Vaak is de trap het eerste dat mensen zien als ze een huis binnenkomen. Altivello maakt daarom sfeervolle trappen van uitzonderlijke klasse, die uw huis naar een hoger niveau brengen. Onze trappen zijn veilig, praktisch én mooi. Onze trappen zijn stuk voor stuk stijliconen waar we trots op zijn en waar onze klanten elke dag van kunnen genieten. Met een focus op vakmanschap, veiligheid en kwaliteit maken wij jaarlijks zo'n 200 trappen op maat. Elke trap heeft een uniek karakter en uitstraling, afgestemd op de wensen van onze klanten.

Verlangt u ook naar een op maat gemaakte trap die perfect past bij uw huis én uw smaak? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken! Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het realiseren van uw droomtrap, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke plaatsing.

Sfeervolle trappen op maat

Er is niets mooier dan een gepersonaliseerde trap die we volledig op maat voor u maken in ons atelier. Het karaktervolle hout, de sierlijke vormen, de stijlvolle leuning: alles ademt het karakter en de persoonlijkheid van uw woning. Het gaat om veel ambachtelijk handwerk met veel zagen, schaven en schuren. Met zorg geselecteerd hout, vakkundig gevormd en bewerkt door ervaren handen, transformeert een eenvoudige constructie zich tot een waar kunstwerk. Omdat elke trap anders is, kan dat niet even worden gedaan door machines, daarom hebben wij ervaren vakmannen in huis. De uitstraling van een handgemaakte trap is ongeëvenaard, een symbool van vakmanschap en verfijning.Veel klanten gingen u al voor, bekijk het zelf!

High-end keukens op maat

Een Altivello-keuken is maatwerk. U doet bij ons geen enkele concessie in maatvoering, kleur en afwerking. Dit betekent dat uw nieuwe keuken perfect past in de ruimte en bij uw interieur. Of het nu gaat om een compacte keuken in een appartement of een ruime keuken in een landhuis, wij passen ons ontwerp aan uw specifieke behoeften en wensen aan. Ook de keukenindeling maken we geheel naar wens. We geven duidelijk advies, zodat de keuken niet alleen stijlvol, maar ook gebruiksvriendelijk is. Van het plaatsen van de apparaten tot de keukenkastjes en werkbladhoogte: elk aspect wordt zorgvuldig overwogen om een keuken te creëren die perfect aansluit bij uw levensstijl. Zo wordt het 100% uw eigen, unieke keuken.
Project nieuwe keuken Barneveld
ALK  z6f1325 portret Gert LR 2   kopie
Persoonlijk advies?

Ontvang persoonlijk advies van Gert Bouw, adviseur en interieurspecialist die heeft gespecialiseerd in het  creëren van functionele en esthetische leefruimtes. Met een passie voor stijl, de mooiste materialen en ontwerpen. 

  • Deskundig advies: Gert biedt op maat gemaakt advies, waarbij uw wensen vertaalt worden naar unieke ontwerpen.

  • Maatwerk keukens: Van moderne strakke lijnen tot landelijke designs.

  • Totaalinterieurs: De keuken is een onderdeel van het geheel. Het totaalinterieur is ons specialisme.

Ontvang Aesthetics, ons inspiratiemagazine

Wilt u inspiratie opdoen? Vraag ons magazine aan en laat u verrassen. En weet dat het interieur dat we voor u maken volstrekt uniek is.

2023 03 29 ALK Mockup brochure

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl

© 2022 Altivello   |   Privacyverklaring   |  Cookieverklaring  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden

een website van Treffend en Co.