Ontwerpers en makers van
your interior

Eén specialist voor luxe interieur

Wilt u uw keuken, trap én meubelelementen laten ontwerpen en maken? Dan komt u uit al gauw uit bij meerdere partijen. Dat vraagt om veel afstemming, om fouten te voorkomen. Daarom kunt u bij Altivello terecht voor het totale interieur. Een sfeervolle symfonie van interieurelementen, trappen en keuken. We coördineren alles en werken samen met architecten, interieurstylisten en aannemers.

Niemand woont zoals u

Tot in het kleinste detail zorgen we ervoor dat uw interieur één stijlvol geheel is, qua vormen, materialen en afwerkingen. Zoals details in de keuken die terugkeren in het trapontwerp. Lichtelementen die bij elkaar passen. En luxe kasten, stijlvolle meubels en complete wandsystemen. Zo creëren we zorgvuldig uw unieke interieur. Een doordacht interieur dat klasse uitstraalt en waarin u zich helemaal thuis voelt. Niemand woont zoals u.

Dezelfde vakmensen voor u aan het werk

Meer rust, minder geregel. En de garantie van een hoog kwaliteitsniveau. Dat zijn de belangrijkste redenen waarom mensen kiezen voor een totaalinterieur van Altivello. U vindt bij ons alles onder één dak en heeft dus één aanspreekpunt. Uw interieur wordt tot in perfectie ontworpen en op maat gemaakt door dezelfde vakmensen. Dit doen we met oog voor detail en met passie voor schoonheid.

Sfeervolle trappen op maat

Sfeerbepalende stijliconen die een blikvanger zijn in uw huis. We maken uw trap op maat in ons eigen atelier in Kootwijkerbroek. We maken het type trap dat het best past in de ruimte en bij uw interieur. Van bloktrap tot zigzagtrap. Van draaitrap tot rechte trap. 

High-end keukens op maat

Een exclusieve keuken, handgemaakt in eigen atelier en met uw eigen signatuur. Met hout als basis en met toepassing van luxe materialen en afwerkingen. Een inspirerend pronkstuk dat niemand anders heeft. 
Project nieuwe keuken Barneveld
Persoonlijk advies?

Neem contact op met Gert

Ontvang Aesthetics, ons inspiratiemagazine

Wilt u inspiratie opdoen? Vraag ons magazine aan en laat u verrassen. En weet dat het interieur dat we voor u maken volstrekt uniek is.

2023 03 29 ALK Mockup brochure

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl