Een modern-minimalistisch hoogstandje
Kootwijkerbroek

Greeploos design

Een modern-minimalistisch design met een onberispelijke uitvoering laat zien dat dit meer is dan zomaar een keuken - het is een ware kunstvorm. Het greeploze ontwerp met tip-on en push-open functionaliteit laat de ruimte naadloos samenvloeien, waardoor een gevoel van rust en sereniteit ontstaat.

Hoogwaardig materiaal

Je ogen dwalen af naar de adembenemende fronten, uitgevoerd in stijlvol Fenix-wit. De zachte, zijdeachtige afwerking voelt bijna magisch aan wanneer je er met je vingertoppen overheen glijdt.

Je blik wordt vervolgens naar het werkblad en de achterwand getrokken, bedekt met keramiek neolith in Abudhabi White Decor Polished. Het glanzende oppervlak weerspiegelt het licht op een manier die je ogen laat stralen van verwondering.

Innovatieve perfectie

En dan is er de apparatuur, een harmonieuze samensmelting van innovatie en elegantie. De naam Bora doet je hart sneller kloppen, wetende dat hun geavanceerde afzuigsysteem je keuken vrijhoudt van ongewenste geuren en dampen. En de Bosch-apparatuur, met zijn open assist-functie, reageert op je aanraking alsof het je wensen al kent. Het is een gevoel van empowerment dat je elke keer weer ervaart wanneer je de keuken binnenstapt.

Ook een unieke keuken in uw woning?

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom plannen we een eerste kennismaking op het moment dat u het beste uitkomt.