ALK  z6f3664 project Barneveld keuken rond LR 1

Ontdek waarom ronde hoeken in keukens zo populair zijn.
Trends 2024

Bij Altivello zijn we altijd op zoek naar de nieuwste trends in keukendesign. Een van de trends die we steeds vaker zien, zijn keukens met afgeronde hoeken. Deze keukens zijn niet alleen erg mooi, maar ze zijn ook nog eens extra veilig. In deze blog duiken we in de populariteit van deze keukens en waarom ze een goede keuze kunnen zijn voor uw huis.

Veilig en stijlvol
Moderne keukens worden steeds vaker uitgevoerd met ronde hoeken. Dit geeft de keuken niet alleen een moderne uitstraling, maar het maakt de keuken ook veiliger. Vooral in huishoudens met kleine kinderen. Ronde hoeken betekenen minder scherpe punten waar u zich aan kunt stoten.

Zachte uitstraling en comfort
Een ander groot voordeel van keukens met ronde hoeken is dat ze een zachte, uitnodigende sfeer creëren. Het voelt gezelliger en comfortabeler wanneer de harde lijnen zijn verzacht. Dit is perfect voor wie houdt van een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook warm en gastvrij.

Keukeneiland met ronde hoeken
Ook bij een keukeneiland zien we een stijgende vraag naar een ronde afwerking. Door deze keuze beweegt u makkelijker rond een eiland met ronde hoeken en het is veiliger. Dit is belangrijk als de keuken een drukke plek is.

ALK  z6f3727 project Barneveld keuken rond LR 12
ALK  z6f3689 project Barneveld keuken rond LR 7
ALK  z6f3734 project Barneveld keuken rond LR 14

Overwegingen voor keuken met ronde hoeken
Als u overweegt om een keuken met ronde hoeken te kiezen, denk dan aan de ruimte die u heeft, uw persoonlijke stijl en natuurlijk uw budget. Bij Altivello helpen we u graag om een keuken te vinden die past bij uw unieke stijl en behoeften. Ons team staat klaar om u van het begin tot het eind te begeleiden in het proces van het kiezen en installeren van uw nieuwe keuken.

Neem de stap naar een stijlvolle en veilige keuken
Bent u klaar om een stap te zetten naar een stijlvolle en veilige keuken? Ontdek de vele mogelijkheden van keukens met ronde hoeken bij Altivello. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een persoonlijk adviesgesprek. We helpen u graag om de keuken van uw dromen te realiseren.

Persoonlijk advies?

Ontvang persoonlijk advies van Gert Bouw, adviseur en interieurspecialist die heeft gespecialiseerd in het creëren van functionele en esthetische leefruimtes. Met een passie voor stijl, de mooiste materialen en ontwerpen. 

  • Deskundig advies: Gert biedt op maat gemaakt advies, waarbij uw wensen vertaalt worden naar unieke ontwerpen.

  • Maatwerk keukens: Van moderne strakke lijnen tot landelijke designs. 

  • Totaalinterieurs: De keuken is een onderdeel van het geheel. Het totaalinteireur is ons specialisme.

SHOWROOM

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

Contact

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl

© 2022 Altivello   |   Privacyverklaring   |  Cookieverklaring  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden

een website van Treffend en Co.