ALK  dsc5389 unieke gebogen trap op maat web 6

Gebogen trap, wat is er zo bijzonder aan? 
Trends

Wanneer u op zoek bent naar unieke en bijzondere elementen om toe te voegen aan uw interieur kan een gebogen trap, ofwel wenteltrap, een goede toevoeging zijn. Een gebogen trap is zo'n element dat een ruimte direct karakter en stijl kan geven. 

Eindeloze mogelijkheden
Het ontwerp van een wenteltrap is elegant en tijdloos. Het draaiende ontwerp zorgt voor een speelse en vloeiende beweging in de ruimte. Er zijn opties voor elke smaak en stijl: van een houten trap voor een warme uitstraling of een stalen trap voor een moderne touch. Dankzij het feit dat u bij Altivello een gebogen trap op maat kunt laten maken, biedt dat eindeloze mogelijkheden.

De voordelen van een gebogen trap
Wat zijn de voordelen van een gebogen trap ten opzichte van een rechte trap? Een gebogen trap neemt over het algemeen minder ruimte in beslag en kan dus perfect zijn voor kleine ruimtes. Daarnaast voegt een gebogen trap een element van luxe en exclusiviteit toe aan een ruimte.

ALK  dsc5421 unieke gebogen trap op maat web 15
ALK  dsc6552 Prins Hendrikstraat 69a Alphen a d Rijn LR 6

Materialen voor wenteltrappen
Als het gaat om materialen voor wenteltrappen, zijn er verschillende opties beschikbaar, van traditioneel hout tot modern metaal. De prijs van een draaitrap kan variëren, afhankelijk van het materiaal, de afmetingen en het ontwerp. Of je nu kiest voor een klassieke wenteltrap of een moderne variant, een gebogen trap kan een echte blikvanger zijn in elk interieur.

Trap exact naar wens
Overweeg de mogelijkheden van een gebogen trap bij het ontwerpen van je volgende project bij Altivello. Wij maken trappen in ons eigen atelier, waardoor uw trap exact naar wens gerealiseerd kan worden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw draaitrap aansluit op uw nieuwe of al bestaande interieur. 

Altivello staat voor u klaar
Verlangt u ook naar een op maat gemaakte trap die perfect past bij uw huis én uw smaak? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken! Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het realiseren van uw droomtrap, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke plaatsing.

Persoonlijk advies?

Ontvang persoonlijk advies van Gert Bouw, adviseur en interieurspecialist die heeft gespecialiseerd in het creëren van functionele en esthetische leefruimtes. Met een passie voor stijl, de mooiste materialen en ontwerpen. 

  • Deskundig advies: Gert biedt op maat gemaakt advies, waarbij uw wensen vertaalt worden naar unieke ontwerpen.

  • Maatwerk keukens: Van moderne strakke lijnen tot landelijke designs. 

  • Totaalinterieurs: De keuken is een onderdeel van het geheel. Het totaalinteireur is ons specialisme.

SHOWROOM

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

Contact

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl

© 2022 Altivello   |   Privacyverklaring   |  Cookieverklaring  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden

een website van Treffend en Co.