Zo wordt uw stijlvolle keuken, interieur of trap op maat gemaakt bij Altivello:
Een kijkje in het atelier

Bij Altivello maken wij kwaliteitsvolle keukens en trappen op maat. Zo past uw nieuwe keuken, interieur of trap perfect in uw nieuwe of bestaande woning. Onze outstanding interieurs, keukens en trappen komen tot stand in onze werkplaats in Kootwijkerbroek, waar uw visie tot in de kleinste details wordt gerealiseerd.

Het werkproces bij Altivello
Nadat er definitief opdracht door de klant is gegeven om een keuken, interieur of trap te ontwerpen, wordt er contact gezocht met de aannemer, bouwbegeleider of architect. De eerste stap is het maken van een technische tekening zodat de installateur de afvoerleidingen en electra/lichtpunten in de wanden en het plafond kan voorbereiden. Nadat deze technische voorzieningen zijn aangebracht kunnen de wanden gestuct worden. Daarna gaat Altivello aan de slag met de productie.

Keuken of interieur ontwerp maken
We komen langs om de keuken, trap of meubels definitief in te meten. Op basis van het eerste ontwerp dat door Gert is gemaakt, wordt de definitieve tekening gemaakt. Onze tekenaar maakt een 3D-ontwerp en stuurt deze naar de klant en/of (interieur)architect. Zo kunnen beide partijen het definitieve ontwerp controleren en goedkeuren. Het is dan van beide kanten helder hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Zo voorkomen we teleurstellingen, wanneer iets toch niet is geworden zoals bedoeld. Bent u akkoord? Dan komt onze werkvoorbereider bij u langs om definitief in te meten. 

Kwaliteit en maatwerk
Na goedkeuring van de tekening maakt onze werkvoorbereider de tekening ‘productieklaar’. Dit houdt in dat de zaaglijsten en labels op de onderdelen worden geprint, zodat de goede workflow in het atelier behouden wordt. Alle onderdelen worden vervolgens door onze CNC-machine op maat gemaakt. De boringen van ladegeleiders, grepen en scharnieren worden tegelijkertijd in het onderdeel gemaakt, zodat deze op exact de juiste maten en positie gemaakt worden. Nadat de werkzaamheden op onze CNC-machine afgerond zijn, zorgen onze vakmannen dat de onderdelen op juiste manier worden samengesteld.

De juiste kleurstelling
De delen van een keuken, interieur of trap die in een specifieke kleur afgespoten moeten worden, worden als eerste gemaakt, zodat deze daarna direct naar de spuiterij kunnen. Er zijn namelijk een aantal weken voor nodig om de onderdelen in precies de juiste kleuren te spuiten en het is belangrijk dat de onderdelen voldoende tijd krijgen om te drogen, voordat deze gemonteerd kunnen worden.

Uiteindelijke montage
Daarna worden, in het geval van een keuken worden de kasten gemonteerd en goed ingepakt. Deze worden door een transportbedrijf opgehaald en kunnen op de dag van de montage bij de klant bezorgd worden.  In het geval een trap, komt de trap in onderdelen bijna pasklaar aan op locatie. En zal door onze vakmannen op locatie worden opgebouwd en waar nodig op maat gemaakt.    

De voordelen van een maatwerk interieur
Het kiezen voor een keuken, interieur of trap op maat heeft veel voordelen. Uiteraard is het ontwerp volledig uniek en persoonlijk. Zo is het precies wat u wilt en hoeft u geen concessies te doen. Ook zorgt dit voor eenheid in uw interieur. Uw overige interieur kan afgestemd worden op uw nieuwe keuken of trap, zo vormt uw interieur een eenheid in kleuren en materialen. Een Altivello-interieur maakt van uw huis een thuis. Alles past perfect, het weerspiegelt uw persoonlijkheid en u maakt zo optimaal gebruik van de ruimte. 

Welk interieur past bij mij?
Een nieuw(e) keuken, interieur of trap neemt u natuurlijk niet voor even, daarom is het belangrijk een weloverwogen keuze te maken. Om tot een goede keuze te komen, helpen wij u graag. Maak daarom vrijblijvend een afspraak met Gert.

Persoonlijk advies?

Ontvang persoonlijk advies van Gert Bouw, adviseur en interieurspecialist die heeft gespecialiseerd in het creëren van functionele en esthetische leefruimtes. Met een passie voor stijl, de mooiste materialen en ontwerpen. 

  • Deskundig advies: Gert biedt op maat gemaakt advies, waarbij uw wensen vertaalt worden naar unieke ontwerpen.

  • Maatwerk keukens: Van moderne strakke lijnen tot landelijke designs. 

  • Totaalinterieurs: De keuken is een onderdeel van het geheel. Het totaalinteireur is ons specialisme.

Veelgestelde vragen

Ontvang ik een 3D interieur ontwerp?

Ja, deze wordt door Altivello gemaakt en moet door u worden gecontroleerd en goedgekeurd voordat wij beginnen met bouwen.

Hoelang duurt het maken van een interieur op maat?

Wanneer u definitief de opdracht heeft gegeven aan Altivello om een interieur, keuken of trap te realiseren gaan wij direct aan de slag. Samen stemmen wij de doorlooptijd af.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

SHOWROOM

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

Contact

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl

© 2022 Altivello   |   Privacyverklaring   |  Cookieverklaring  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden

een website van Treffend en Co.