Duurzame materialen (voor een lange levensduur van uw interieur)  
Materialen

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is de keuze voor duurzame materialen in uw interieur voor de hand liggend. Hiermee helpt u de planeet én zorgt u ervoor dat uw interieur een lange levensduur heeft. 

Duurzame meubels: de basis voor een tijdloos thuis
Een duurzaam interieur begint natuurlijk met duurzame meubels. Duurzame designmeubels zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen die een lange levensduur garanderen. Denk bijvoorbeeld aan massief houten tafels en kasten of banken bekleed met duurzaam leer of hoogwaardige stoffen. 

Het voordeel van deze meubels is dat ze jarenlang meegaan. Waar goedkopere meubels na enkele jaren aan vervanging toe zijn, blijven duurzame designmeubels hun functie en schoonheid behouden. Hierdoor hoeft u minder vaak nieuwe meubels aan te schaffen, wat goed is voor uw portemonnee én voor het milieu. 

Duurzame materialen
Naast duurzame meubels, zijn ook de materialen in het interieur van groot belang. Kies voor natuurlijke, ecologische materialen zoals hout, steen, glas en textiel van hoogwaardige kwaliteit. Deze materialen zijn niet schadelijk voor het milieu en zien er mooi en natuurlijk uit. 

Hout is bijvoorbeeld een prachtig, warm materiaal dat bij goed onderhoud decennialang meegaat. Steen zoals marmer of graniet is robuust en tijdloos (lees meer over marmer in deze blog). Glas is duurzaam en eenvoudig te recyclen. Ook textielsoorten als wol, linnen en katoen zijn een duurzame keuze.

ALK  dsc4749 Topperbinnenweg 2b Kootwijkerbroek LR R 18

Duurzame designtrends: stijlvol én milieuvriendelijk
Duurzame materialen en meubels zijn tegenwoordig stijlvol en modern. Denk aan minimalistisch Scandinavisch design, industriële loft-stijlen of landelijke, natuurlijke accenten. Deze trends laten zien dat duurzaamheid en een mooi design goed samengaan. 

Investeren in de toekomst
Door te kiezen voor een duurzaam interieur, investeert u in de toekomst van uw huis. Laat u inspireren door de nieuwste duurzame designtrends en creëer een interieur dat staat voor kwaliteit, tijdloosheid en milieubewustzijn. Bij Altivello staan wij voor u klaar om uw duurzame en tijdloze interieur te realiseren!

Persoonlijk advies?

Ontvang persoonlijk advies van Gert Bouw, adviseur en interieurspecialist die heeft gespecialiseerd in het creëren van functionele en esthetische leefruimtes. Met een passie voor stijl, de mooiste materialen en ontwerpen. 

  • Deskundig advies: Gert biedt op maat gemaakt advies, waarbij uw wensen vertaalt worden naar unieke ontwerpen.

  • Maatwerk keukens: Van moderne strakke lijnen tot landelijke designs. 

  • Totaalinterieurs: De keuken is een onderdeel van het geheel. Het totaalinteireur is ons specialisme.

SHOWROOM

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

Contact

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl

© 2022 Altivello   |   Privacyverklaring   |  Cookieverklaring  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden

een website van Treffend en Co.