IMG 4819

Altivello ontdekt de nieuwste interieurtrends van 2024
Salone del Mobile in Milaan

Afgelopen week vond tijdens de Milan Design Week de interieurbeurs Salone del Mobile plaats. Dit is een interieurbeurs waar de nieuwste trends te zien zijn, inspiratie opgedaan wordt en nieuwe merken ontdekt kunnen worden. Uiteraard was Altivello aanwezig. Gert geeft een terugblik op zijn dagen in Italië. Wat worden de woontrends van 2024?

De beurs Salone del Mobile (letterlijk ‘meubelbeurs) is onderdeel van de Milan Design Week. De beurs bevat alles op het gebied van design, interieurontwerp en architectuur. Voor Gert de perfecte plek om inspiratie op te doen en de nieuwe interieurtrends van 2024 te ontdekken!

Keukenmerk Boffi
Gert vertelt: “Op zaterdag nam ik een kijkje bij het keukenmerk Boffi. Dit is echt een high-end Italiaans keukenmerk. De keukens van Boffi zijn modern, duurzaam en te herkennen aan hun opvallende eigen stijl. Hier heb ik ontzettend veel inspiratie opgedaan. De details in de keukens van Boffi zijn echt van een ander niveau en hebben mij veel ideeën gegeven voor de keukens van Altivello!”

Roodachtige kleuren
Andere keukentrends die we veel gaan zien zijn RVS, spiegels (ook als fronten), houtfineer en hoogglans gladde lak. “Kleuren in de richting van rood, bruin en bordeaux zag ik ook vaak voorbijkomen, denk aan roodachtig noten- en kersenhout. In Nederland is dit nog niet zo bekend, maar persoonlijk hoop ik dat deze trend overwaaid. In de meubels zag ik ook weer veel chroom-elementen, dit zien we bij Altivello ook al veel en zal dus nog even blijven.”

Trends in materialen
Qua materialen zag ik veel aluminium kaderfronten met glas of een keramiek front erop geplakt. Bij de high-end keukens zag ik dat er nog steeds veel natuursteen gebruikt wordt. Het meubelmerk Henge vind ik ook ontzettend mooi en bijzonder. Helaas ben ik er niet aan toegekomen om daar nog te kijken. Op internet zag ik wel dat ze een aantal nieuwe meubels hebben, dus die inspiratie ga ik digitaal opdoen.”

De toekomst van interieurdesign
In 2024 komen er dus een aantal trends bij, maar zullen er ook een aantal blijven. Bij Altivello hebben we zin om deze trends te implementeren in uw interieur! Maak eenvoudig een afspraak via onze website.

Ontwerp zonder titel
Persoonlijk advies?

Ontvang persoonlijk advies van Gert Bouw, adviseur en interieurspecialist die heeft gespecialiseerd in het  creëren van functionele en esthetische leefruimtes. Met een passie voor stijl, de mooiste materialen en ontwerpen. 

  • Deskundig advies: Gert biedt op maat gemaakt advies, waarbij uw wensen vertaalt worden naar unieke ontwerpen.

  • Maatwerk keukens: Van moderne strakke lijnen tot landelijke designs. 

  • Totaalinterieurs: De keuken is een onderdeel van het geheel. Het totaalinteireur is ons specialisme.

SHOWROOM

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

Contact

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl

© 2022 Altivello   |   Privacyverklaring   |  Cookieverklaring  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden

een website van Treffend en Co.