Aardetinten toepassen in uw interieur
Trends 2024

De trend van aardetinten in het interieurontwerp is populair en zal dat naar verwachting blijven. Bij Altivello helpen we u graag bij het samenstellen van uw interieur, keuken of trap in aardetinten. Zo hebt u een duurzaam interieur dat lang mee zal gaan.

 Warme kleurenpaletten
Terracotta is een belangrijke kleur voor deze trend, maar ook andere warme kleurenpaletten, zoals beige, taupe, olijfgroen, kameel, sienna, khaki, zand, umbra en mosgroen worden steeds meer gebruikt in het interieur. Aardetinten in huis geven een warme en gezellige uitstraling aan de ruimte. Door de kleuren subtiel te combineren ontstaat er een mooi geheel. Terracotta tegels of een terracotta muur op de juiste plekken in huis toevoegen, draagt bij aan het sfeervolle aanzicht van het interieur. 

Minimalistisch interieur
De minimalistische woonstijl past perfect bij deze trend, waarbij er veel aandacht is voor een harmonieus en rustgevend interieur. Neutrale kleuren zoals beige en zandkleurige interieuraccenten dragen bij aan de serene sfeer in huis. Natuurlijke interieurmaterialen, zoals hout en steen, spelen een belangrijke rol in deze trend. Door biophilic design en duurzame woondecoratie te integreren wordt de natuur naar binnen gebracht. Dit zorgt voor een rustieke sfeer en een ecologisch verantwoord interieur.

ALK  dsc5376 unieke gebogen trap op maat web 3

Keukenblad, -kastjes en decoratie
Aardetinten zijn ook geschikt voor uw keuken. Het is een geweldige manier om een natuurlijke en warme sfeer aan uw keuken toe te voegen, bijvoorbeeld door een keukenblad in een terracotta of zandtint. Deze tinten passen prachtig bij moderne keukens met een minimalistisch ontwerp. Het gebruik van aardetinten voor keukenkastjes geeft uw keuken ook een rustieke uitstraling. Of u nu kiest voor mat of glanzend, de warmte van de aardetinten zorgt voor een sfeervol geheel. Naast het keukenblad en de kastjes, kan decoratie in aardetinten ook een perfecte toevoeging zijn aan uw keuken. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een aardewerken fruitschaal, keukengerei in aardetinten of een stijlvolle terracottavaas. 

Neem contact met ons op voor uw aardetinten interieur
Bij Altivello kunnen we u helpen om deze trend te integreren in uw interieur. Wij houden rekening met uw wensen en woonstijl en zorgen ervoor dat natuurlijke elementen zoals hout en steen worden opgenomen in het ontwerp. Neem contact met ons op en wij helpen u graag uw woning om te toveren in een prachtig aardetinten interieur, waarbij rust en warmte de boventoon voeren.

Persoonlijk advies?

Ontvang persoonlijk advies van Gert Bouw, adviseur en interieurspecialist die heeft gespecialiseerd in het creëren van functionele en esthetische leefruimtes. Met een passie voor stijl, de mooiste materialen en ontwerpen. 

  • Deskundig advies: Gert biedt op maat gemaakt advies, waarbij uw wensen vertaalt worden naar unieke ontwerpen.

  • Maatwerk keukens: Van moderne strakke lijnen tot landelijke designs. 

  • Totaalinterieurs: De keuken is een onderdeel van het geheel. Het totaalinteireur is ons specialisme.

SHOWROOM

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

Contact

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl

© 2022 Altivello   |   Privacyverklaring   |  Cookieverklaring  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden

een website van Treffend en Co.