Ga werken als CNC operator

•    Ontwikkel je tot specialist van onze CNC-machinale
•    Wordt onderdeel van ons gezellige team van 16 collega’s
•    Houtbewerking is een prachtig vak, wij maken het samen tot jouw vak

Interieurbouw. Van trap tot keuken, aan elk project wordt de eerste hand in onze werkplaats gelegd. En veel plaatmateriaal of massief hout is dan ook door onze CNC-machinale bewerkt. En juist die CNC-machine valt onder jouw verantwoordelijkheid.

ALK Puurveense molen Kootwijkerbroek zw

Opleiding nodig?
Nee, het vak leer je bij ons in de werkplaats van ervaren collega’s. Hetgeen wij met ons team maken, is dusdanig specifiek vakwerk dat je dat het beste in de praktijk leert.

Ervaring een vereiste?
Nee, dat niet. Wel vragen we passie voor hout. Dat klinkt misschien vrij eenvoudig, maar er zit meer achter dan je denkt. Dat ontdek je bij ons vanzelf.

Houd je van de Veluwse werksfeer en omgeving? Dan zit je bij Altivello op je plaats. Onze werkplaats is gevestigd in het mooie Kootwijkerbroek, schuin tegenover de Puurveense Molen.

Hoe leer ik het vak dan?

Het bedienen van de CNC machine vraagt gewenning en inzicht. Best logisch en je kunt het leren. Het is vooral belangrijk om het proces van de machinale te begrijpen. Ook is het fijn als je met een PC overweg kunt.

In de praktijk ga je vervolgens jezelf eigen maken wat er technisch gebeurt als jij op de groene knop drukt. Met goede begeleiding en vooral de motivatie om het te willen beheersen gaat dat je zeker lukken.

Iets meer over Altivello

Je bent al op onze website en je hebt vast en zeker al mooie eindresultaten gezien. Kijk ook gerust eens op onze inspiratiepagina, daar zie je precies wat wij elke dag maken.

Henk, eigenaar van Altivello: “We beschikken over een eigen werkplaats, uitgerust met moderne machines. Ook hebben we een eigen spuiterij.”

Interieuradviseur Gert vult aan: “De sfeer is goed, samen staan we achter ons product. Feit is dat je werkt aan unieke projecten waar je echt trots op mag zijn. Passie voor het (meubel)vak betaalt zich uit.”

Henk vat samen: “Bij Altivello werken we als een team en er is genoeg ruimte voor jouw persoonlijke inbreng. De rode draad is en blijft: samen de schouders zetten onder het mooiste interieur voor particulieren in heel Nederland uit de werkplaats in Kootwijkerbroek.”

Zeg jij geen nee tegen onze CNC?

Kom even een bakje doen, we nemen graag de tijd voor je.

Wat neem je mee naar onze CNC?
Zou je eventueel een dagje mee willen lopen?

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl