Onze aanpak

Bij Altivello kiest u voor een exclusief interieur op maat. Stap voor stap geven we uw gedroomde leefomgeving vorm, van eerste schets tot oplevering.
Dit is onze aanpak in 6 stappen:
ALK  z6f1788 advies ontwerp LR 78

Stap 1: welkom bij Altivello

We nodigen u graag uit bij Altivello. Hier ervaart u de alle mogelijkheden van dichtbij. Probeer de trappen zelf uit. Ervaar het unieke karakter van onze keukens en interieurs. En ontdek met eigen oog de materialen en afwerkingen. Aan tafel bespreken we uw wensen. Samen brengen we het ontwerp tot leven, tot in het kleinste detail. Een oogstrelend ontwerp met allure.

ALK  z6f1633 advies ontwerp LR 52

Stap 2: een totaalontwerp samen met onze ontwerper

Wilt u uw interieur tot in detail door ons laten ontwerpen? Onze interieurdesigner neemt alle tijd voor u. Samen gaan we op zoek naar inspirerende ideeën en invullingen voor uw interieur. De gedroomde combinatie van stijlen, vormen, materialen, afwerkingen en kleuren.

Stap 3: offerte & 3D-ontwerp

Na dit gesprek ligt er een schets, dat we vervolgens uitwerken in een 3D-ontwerp. Zo krijgt u een realistisch beeld van het ontwerp in uw omgeving, alsof u er zelf al rondloopt. We maken ook een offerte waarin staat wat we voor u gaan doen, welke materialen we gebruiken en wat de koten zijn. Op basis van de offerte en het ontwerp maakt u de juiste beslissing.

Stap 4: werkvoorbereiding

Bent u akkoord? Dan komt onze werkvoorbereider in beeld. Hij maakt afspraken met u en komt bij u thuis om in te meten. Dit geeft u en ons de extra zekerheid dat uw high-end interieur perfect gaat passen. De werkvoorbereider voltooit de werktekening voor ons atelier en bestelt de materialen.

Stap 5: vakwerk in ons atelier

We gaan voor u aan de slag in ons atelier. Hier bouwen we uw trap, keuken of meubelelement volledig op. Precies zoals we hebben bedacht. Het gaat om veel handmatig werk, ondersteund door onze CNC-machine en andere apparatuur. We houden u op de hoogte van de voortgang.

Stap 6: plaatsing in uw huis

We bouwen uw trap, keuken of meubel zo volledig mogelijk op in ons atelier. Op de afgesproken dag komen we langs om het object te plaatsen en af te stellen. Goed om te weten: sommige typen trappen bouwen we in huis op, tree voor tree. Na oplevering kan het genieten beginnen.

ALK  z6f1835 advies ontwerp LR 83

Stap 7: nazorg

Kort na oplevering komt de werkvoorbereider langs. We horen graag wat uw ervaringen zijn met ons. Wat vond u goed? Heeft u tips voor ons? Ook onze fotograaf en videograaf komen graag bij u langs, uiteraard in goed overleg. De opnamen die zij maken inspireert weer mensen die zich in hun oriëntatiefase bevinden, bijvoorbeeld via Social Media of op onze website en in ons magazine.

Ontvang Aesthetics, ons inspiratiemagazine

Wilt u inspiratie opdoen? Vraag ons magazine aan en laat u verrassen. En weet dat het interieur dat we voor u maken volstrekt uniek is.

2023 03 29 ALK Mockup brochure

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl