Onze aanpak

Bij Altivello kiest u niet alleen voor een exclusief interieur op maat, maar ook voor een zorgvuldig samengestelde aanpak die uw nieuwe interieur stap voor stap vormgeeft. Van eerste schets tot oplevering. Onze aanpak is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw visie tot in de kleinste details wordt gerealiseerd, met aandacht voor uw wensen, budget en planning. We streven niet alleen naar een prachtig eindresultaat, maar ook naar een fijne ervaring in de reis daarnaartoe. Dit zijn de 7 stappen die wij doorlopen:

Stap 1: welkom bij Altivello

We nodigen u graag uit bij Altivello. Hier ervaart u alle mogelijkheden van dichtbij. Probeer de trappen zelf uit. Ervaar het unieke karakter van onze keukens en interieurs. En ontdek met eigen oog de materialen en afwerkingen. Aan tafel bespreken we vervolgens uw wensen. Samen brengen we zo het ontwerp tot leven, tot in het kleinste details. Een oogstrelend ontwerp met allure.

ALK  z6f1633 advies ontwerp LR 52

Stap 2: een totaalontwerp samen met onze ontwerper

Wilt u uw interieur tot in detail door ons laten ontwerpen? Onze interieurdesigner neemt alle tijd voor u. Samen gaan we op zoek naar inspirerende ideeën en invullingen voor uw interieur. De gedroomde combinatie van stijlen, vormen, materialen, afwerkingen en kleuren. Wij adviseren u graag

Stap 3: offerte & 3D-ontwerp

Na dit gesprek ligt er een schets, die we vervolgens uitwerken in een 3D-ontwerp. Zo krijgt u een realistisch beeld van het ontwerp in uw omgeving, alsof u er zelf al rondloopt. We maken ook een offerte waarin staat wat we voor u gaan doen, welke materialen we gebruiken en wat de kosten zijn. Op basis van de offerte en het ontwerp neemt u de juiste beslissing.

Stap 4: werkvoorbereiding

Bent u akkoord? Dan komt onze werkvoorbereider in beeld. Hij maakt afspraken met u en komt bij u thuis om in te meten. Dit geeft u en ons de extra zekerheid dat uw high-end interieur perfect gaat passen. De werkvoorbereider voltooit de werktekening voor ons atelier en bestelt de materialen.

Stap 5: vakwerk in ons atelier

We gaan voor u aan de slag in ons atelier. Hier bouwen we uw trap, keuken of meubelelement volledig op. Precies zoals we hebben bedacht. Het gaat om veel handmatig werk, ondersteund door onze CNC-machine en andere apparatuur. We houden u op de hoogte van de voortgang.

Project BABBET juni'23 keuken en living LR 13

Stap 6: plaatsing in uw huis

We bouwen uw trap, keuken of meubel zo volledig mogelijk op in ons atelier. Op de afgesproken dag komen we langs om het object te plaatsen en af te stellen. Goed om te weten: sommige typen trappen bouwen we in huis op, tree voor tree. Na oplevering kan het genieten beginnen.

ALK  z6f1835 advies ontwerp LR 83

Stap 7: nazorg

Kort na oplevering komt de werkvoorbereider langs. We horen graag wat uw ervaringen zijn met ons. Wat vond u goed? Heeft u tips voor ons? Ook onze fotograaf en videograaf komen graag bij u langs, uiteraard in goed overleg. De opnamen die zij maken, inspireren weer anderen die zich in de oriëntatiefase bevinden, via bijvoorbeeld social media, onze website of ons magazine.

Ontvang Aesthetics, ons inspiratiemagazine

Wilt u inspiratie opdoen? Vraag ons magazine aan en laat u verrassen. Aesthetics staat boordevol inspiratie, met onder andere projecten die wij al gerealiseerd hebben. Natuurlijk is het interieur dat wij voor u maken volstrekt uniek.

2023 03 29 ALK Mockup brochure

SHOWROOM (op afspraak)
De Spil 32
3774 SE Kootwijkerbroek

ATELIER | KANTOOR
Puurveenseweg 47
3774 PH Kootwijkerbroek

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 uur


T (0342) 221 008
E info@altivello.nl

© 2022 Altivello   |   Privacyverklaring   |  Cookieverklaring  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden

een website van Treffend en Co.